stiri rock

METROCK repeta intr-o formula noua

METROCK repeta intr-o formula noua
După cum știți, la finalul anului 2015, trupa METROCK a suferit o grea pierdere prin trecerea în neființă a inegalabilului chitarist George Pătrănoiu. A fost o perioadă de câteva luni de zile în care repetițiile au lipsit, toată trupa sperând că George se va face bine si ne vom relua activitatea. Din păcate nu s-a întâmplat așa.

Tragedia pierderii lui George ne-a paralizat total. Am fost complet debusolați: nu am făcut repetiții deloc și nu am putut continua munca pentru realizarea noului album. Ca să urmăm vorba lui George – <<Să ținem steagul sus!>> - am găsit o formulă nouă de trupă, cu băieți tineri și talentați. Am repetat intens și am reușit să compunem piese noi. Lansarea albumului anunțat anul trecut, nu mai este de actualitate. Ne pregătim pentru un nou material, în care cu siguranță vom avea și piese pe care le-am compus împreună cu George Pătrănoiu. Memoria lui trebuie cinstită, pentru că a fost un coleg de nota 10 și un instrumentist inegalabil, cu sufletul mereu alături de mișcarea rock”, a declarat Cristian Ioniță, leaderul trupei.

Alături de Cristian „Zăpadă” Ioniță (voce), trupa este completată de Alexandru Davidescu (bass, un instrumentist foarte bun, care a mai făcut parte din METROCK), Matei Cioca (un chitarist de excepție care merită urmărit cu atenție și care nu a împlinit încă vârsta de 15 ani) și Călin „Merlot” Dragomir (tobe, un tânăr foarte talentat și muncitor).

Facebook METROCK: https://www.facebook.com/metrockofficial

Sursa: KRUDD PROMOTION


MAI MULTE DESPRE Metrock
Posted by H., at 13:05 |  May 11, 2016  | 0 Comentarii  | 1715 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: METROCK repeta intr-o formula noua

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri