stiri rock

METROCK - special guest la concertul de lansare a noului album R.U.S.T.

METROCK - special guest la concertul de lansare a noului album R.U.S.T.
Cu ocazia concertului de lansare a noului album al formației R.U.S.T., care va avea loc joi, 24 noiembrie 2016, la clubul Fabrica din București, de la ora 21:00, trupa METROCK va fi special guest și vor susține un recital special, dedicat memoriei celui ce a fost inegalabilul chitarist George Pătrănoiu.

Pentru că se împlinește aproape un an de la moartea prietenului și colegului meu de trupă, George Pătrănoiu, am decis ca în acest recital să cântăm exclusiv piese pe care le-am compus împreună cu el în perioada în care a activat în METROCK. În noua noastră formulă de trupă am compus și melodii noi, însă considerăm că putem să-i aducem un omagiu lui Georgică într-un mod în care cu siguranță i-ar fi plăcut: pe scenă!”, a ținut să precizeze Cristian Ioniță aka Zăpadă, leaderul trupei METROCK.

Apariții speciale în concertul R.U.S.T. vor fi Anda Pomponiu de la trupa TIARRA (a carei voce poate fi auzită și pe album la piesa Black Wolf), Vanda Restye de la STONELIGHT și fostul toboșar al trupei R.U.S.T., Răzvan Stăicuț .
Pentru colecționarii de muzică, suveniruri și merchandise, se va organiza Metal Market, la care vor participa cu standuri de prezentare. Romanian Thrash Metal Club, Bestial Records și Darkside - Merch Division.

Trupa R.U.S.T. lansează al treilea album de studio intitulat The Wings of Vengeance, material discografic înregistrat în Studio 148 din București, cu Marius Costache la butoane. De mixaj și mastering s-a ocupat Teddy Moller, în studioul Blue Flame Production din Suedia.

Simultan cu noul album, va fi lansat box set-ul aniversar, în ediție limitată, intitulat Thunder'N Dust, ce cuprinde toate înregistrarile de studio ale trupei R.U.S.T. din 2007 până în prezent.

Biletele pentru acest eveniment pot fi achiziționate online la pretul de 10 lei, prin AmBilet.ro și la prețul de 15 lei în ziua concertului, la intrare.


Sursa: Krudd Promotion


MAI MULTE DESPRE Metrock, R.U.S.T., Stonelight, Tiarra
Posted by H., at 12:43 |  November 11, 2016  | 0 Comentarii  | 2415 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: METROCK - special guest la concertul de lansare a noului album R.U.S.T.

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri