stiri rock

MONARCHY: coperta primului album

MONARCHY: coperta primului album
Cu doar două luni înainte de apariţia oficială a materialului de debut, trupa Monarchy le oferă fanilor coperta discului Feeding the Beast. Aşteptat îndelung, artworkul oferă un indiciu asupra muzicii care se va regăsi pe acest prim material: piese care acaparează atenţia ascultătorului încă de la prima notă.
Formaţia Monarchy pregăteşte intens concertul de lansare a albumului Feeding the Beast, care va avea loc pe 10 mai în Jukebox Venue din Bucureşti. Deja se anunţă câteva surprize pentru public şi o serie de invitaţi speciali, prieteni ai trupei care au spus da ideii de a fi prezenţi pe scenă alături de băieţi.
Monarchy în 2012 înseamnă un nou sound, care va schimba felul în care a fost percepută muzica metal românească până acum. Compoziţii  puternice, cu un mesaj pătrunzător, în viziunea introspectivă a solistului Dragoş Creţu şi un gen muzical care aduce un suflu nou, prin stilul curat şi modern, în alte cuvinte, energy metal.
Istoria grupului începe cu adevărat în 2009 când cei cinci membri şi-au dat seama că muzica nu mai e doar un hobby ci a devenit un mod de viaţă. Astfel, au scos primul lor demo, Jamming, care le-a adus aprecieri şi critici pozitive nu doar din partea presei dar şi din partea celor care i-au ascultat. Rapid, Monarchy a devenit una dintre trupele care trebuie neapărat văzute live pentru showul pe care îl fac în cadrul concertelor.
În 2011, au urcat pe scena Rock the City şi ARTmania Festival, alături de Judas Priest, Whitesnake, Helloween sau Tarja, împărţind afişul cu unele dintre cele mai importante nume ale muzicii metal internaţionale.
În 2012, fac următorul pas şi lansează albumul Feeding the Beast, rezultatul a doi ani de creaţie, lupte interioare pentru a scoate un produs perfect, care să nu dezamăgească fan base-ul crescând atât în România cât şi în străinătate.
Pe site-ul oficial monarchyband.ro se pot asculta câteva dintre piesele de pe Feeding the Beast, la fel şi pe contul de youtube al formaţiei.


MAI MULTE DESPRE Monarchy
Posted by Klawz, at 18:19 |  March 14, 2012  | 0 Comentarii  | 1997 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MONARCHY: coperta primului album

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri