stiri rock

MONARCHY in paginile Power Metal: 'un album superior'!

MONARCHY in paginile Power Metal: 'un album superior'!
Monarchy a ajuns in paginile revistei germane Power Metal, cu o recenzie excelenta!

Albumul de debut al trupei bucurestene, Feeding the Beast, este considerat de catre jurnalistul german foarte interesant din punct de vedere muzical, iar din punct de vedere calitativ, foarte competitiv. Membrii formatiei sunt de neintrecut mai ales la structura pieselor, compozitori foarte buni, care reusesc in mod repetat sa creeze din ceva familiar, piese acaparatoare. Piesele sunt convingatoare, lasa impresii profunde, devenind chiar obsedante, scrise solid, fara kitch si nonsensuri inutile.
Suntem nespus de fericiti ca am reusit sa ajungem in paginile unei prestigioase reviste germane de metal, mai ales la atat de scurt timp dupa ce le-am trimis albumul nostru! Nu ne vine sa credem ca am fost selectati din sutele sau poate miile de CD-uri trimise. Ne este de un real ajutor sa citim impresiile lasate de muzica noastra unui critic perfect obiectiv, care ne-a ascultat piesele pentru prima data.”, declara Dragos Cretu, solistul Monarchy.

Recenzia albumului Feeding the Beast poate fi citita in original aici. O traducere completa poate fi gasita pe pagina oficiala de Facebook a formatiei.

Trupa Monarchy nu este la prima aparitie in presa germana, albumul Feeding The Beast primind o recenzie pozitiva si pe site-ul metal.de, care a definit formatia drept „un concurent demn de luat in seama de catre grupurile deja consacrate”.


MAI MULTE DESPRE Monarchy
Posted by Klawz, at 02:02 |  August 16, 2012  | 0 Comentarii  | 3136 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: MONARCHY in paginile Power Metal: 'un album superior'!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri