stiri rock

NANOWAR OF STEEL la Oradea

NANOWAR OF STEEL la Oradea

Pe data de 14 mai, la ora 20, West Sound Event,in colaborare cu Ribcage prezinta concertul Nanowar of Steel si Truda. Evenimentul va avea loc la Oradea,in sala Students' Place. Pretul biletului este de 15 lei.

Nanowar este o trupa de heavy metal din Roma, Italia. Numele ei este o gluma la adresa trupei Manowar, reprezentând tendinta ei de a ridiculiza si satiriza genul power metal. Muzica lor este în general o parodie a trupelor de gen si a modului în care acestea se iau în serios. Din 2003 au facut înconjurul Europei si actualmente lucreaza la al treilea album. In 2006 si-au schimbat numele in Nanowar Of Steel, probabil ca un raspuns la schimbarea facuta de cei de la Rhapsody. Declaratia acestora in privinta schimbarii numelui: „better represents the band's power of the power of the power of the true metal of steel.”
 
Truda este o trupa clujeana cunoscuta mai ales pentru stilul satiric si numeroasele videoclipuri pline de umor produse chiar de ei. Au la activ un album, Taraf Nation, lansat anul trecut. Suntem de parere ca Truda este cea mai potrivita trupa pentru a deschide acest concert,dedicat  rockerilor care gusta umorul si satira.



MAI MULTE DESPRE Nanowar Of Steel, Truda
Posted by West Sound Event, at 00:00 |  April 28, 2009  | 1 Comentarii  | 2290 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NANOWAR OF STEEL la Oradea

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri