stiri rock

November to Dismember Metal Fest 2013: noi trupe confirmate!

November to Dismember Metal Fest 2013: noi trupe confirmate!
NOVEMBER TO DISMEMBER METAL FEST
29th – 30th of November 2013
BUCHAREST, ROMANIA

November to Dismember Metal Fest este noul si cel mai important efort pe care doua agentii din Romania, cu traditie in organizarea celor mai extreme concerte autohtone, Axa Valaha Productions si Ribcage Booking, il fac pentru scena din Romania. Fara a abuza de acest concept, Axa Valaha Productions si Ribcage Booking au hotarat sa ofere publicului romanesc amator de cele mai salbatice tendinte si curente din creuzetul metalului infernal, prima editie a festivalului November to Dismember, care isi propune sa adune pe aceeasi scena cat mai multe nume importante ale scenei metal europene si nu numai.

Dupa ce acum cateva saptamani primele doua trupe headliner au fost anuntate, Hail of Bullets din Olanda si Impaled Nazarene din Finlanda, a venit momentul sa fie anuntate si primele trupe underground care se vor ocupa de intretinerea atmosferei propice unui adevarat festival, astfel ca in acest moment Axa Valaha Productions si Ribcage Booking au inclus pe afis trupele: Solace of Requiem (USA), Feto in Fetus (Polonia) si Infest (Serbia).

Daca death thrasherii sarbi de la Infest sunt deja niste obisnuiti ai scenelor autohtone, ei concertand intens in ultimele cinsprezece luni in Romania, atat in cadrul unui turneu alaturi de conationalii de la The Stone, dar si in deschiderea concertului Absu sau in cadrul Romanian Thrash Metal Fest, americanii de la Solace of Requiem propun un brutal death metal alambicat, tehnic si condimentat cu diverse influente, de la black metal la doom sau jazz, iar cvartetul polonez de la Feto in Fetus este influentat decisiv de brutal death metal si grindcore, un amestec infernal de rapiditate, urlete neinteligibile si mult groove, in premiera in Romania.

SOLACE OF REQUIEM: www.solreq.com // www.reverbnation.com/solaceofrequiem
FETO IN FETUS: www.fetoinfetus.com // www.facebook.com/FetoInFetus
INFEST: www.facebook.com/infestserbia

Youtube links:

SOLACE OF REQUIEM:

 

FETO IN FETUS:

 

INFEST:

 

In acest moment, trupele confirmate pentru November to Dismember Metal Fest 2013 sunt: Hail of Bullets (Olanda), Impaled Nazarene (Finlanda), Solace of Requiem (SUA), Feto in Fetus (Polonia), Infest (Serbia). Urmatoarele doua trupe headliner vor fi anuntate pe data de 20 mai 2013, impreuna ca inca trei trupe support.

November to Dismember Metal Fest este o productie exclusiva marca Axa Valaha Productions & Ribcage Booking. Vizitati pagina oficiala de Facebook a festivalului.


Sursa: Coro - Axa Valaha


MAI MULTE DESPRE Hail of Bullets, Impaled Nazarene, Infest
Posted by H., at 23:32 |  May 07, 2013  | 0 Comentarii  | 3098 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: November to Dismember Metal Fest 2013: noi trupe confirmate!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri