stiri rock

O luna pana la concertul JETHRO TULL

O luna pana la concertul JETHRO TULL
Peste o luna, Ian Anderson si colegii sai ii vor fascina pe fanii din Romania cu legendarele piese Jethro Tull. Un amestec fermecator de hard rock, sonoritati folk si tente de blues va rasuna din Sala Palatului in seara de 20 a lunii iunie. Evenimentul poarta numele de Jethro Tull's IAN ANDERSON plays the best of JETHRO TULL si promoveaza noul album Homo Erraticus, ce a fost lansat in luna aprilie a acestui an.

Noul album contine 15 track-uri si este un album specific lui Anderson, cu piese captivante si versuri pline de duh! Homo Erraticus este traducerea scrisa din limba latina care inseamna „om ratacitor”. „Este povestea noastra a tuturor celor care suntem in cautarea unei vieti mai bune” explica Ian. Materialul contine fragmente din propriile convingeri ale lui Anderson si aspecte ale personalitatii sale, nefiind insa o autobiografie. Noul album este in conformitate cu pasiunea lui Anderson pentru rock si early english, continand in acelasi timp si un vibe modern!

Concertul Jethro Tull's IAN ANDERSON plays the best of JETHRO TULL va fi ilustrat si completat de elemente video si teatrale si va contine doua parti: piese de pe noul album si cele mai mari hituri Jethro Tull.

Biletele pentru show-ul Jethro Tull's IAN ANDERSON plays the best of JETHRO TULL din 20 iunie 2014 au preturi cuprinse intre 50 de lei si 250 de lei si se gasesc in toata reteaua BILETOO, la Magazinul Biletoo.ro din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul, Librarium si Eminescu, magazinele Flanco, Muzica si Diverta, Sala Palatului, Palatul National al Copiilor si magazinul BiletFan - Statia de metrou Unirii 1. Lista magazinelor din alte orase ale tarii se gaseste aici. Cei ce doresc sa comande biletele online o pot face de pe: www.BILETOO.ro, www.BLT.ro, www.BILET.ro, www.BILETE.ro, www.EVENTIM.ro sau www.MYTICKET.ro!

 
Sursa: Project Events


MAI MULTE DESPRE Jethro Tull
Posted by H., at 12:45 |  May 21, 2014  | 0 Comentarii  | 1193 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: O luna pana la concertul JETHRO TULL

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri