stiri rock

ORPHANED LAND la Cluj - anulat

ORPHANED LAND la Cluj - anulat
Conform unui comunicat citat de webzine-ul Maximum Rock, concertul Orphaned Land de la Cluj a fost anulat. Iata textul comunicatului emis de proprietarii locatiei concertului, asa cum apare el pe site-ul publicatiei amintite:

"Concertul Orphaned Land programat in data de 8 Decembrie in Irish & Music Pub a fost anulat din motive organizatorice care nu tin de local.

Dintre cele trei parti implicate in organizarea acestui concert, respectiv Irish & Music Pub (locatia), trupele si organizatorul, (cel care a contactat atat trupele cat si locatia in vederea organizarii acestui eveniment) cea de-a treia parte, organizatorul, nu si-a respectat obligatiile contractuale asumate fata de trupe, acest fapt generand anularea concertului.

In ciuda eforturilor facute de Irish & Music Pub (suplimentarea echipamentelor de sunet existente in local cu echipamente performate, solicitarea prezentei unor persoane specializate in servicii de sonorizare si muzica) si a eforturilor facute de trupe in primul rand pentru a ajunge la timp in vederea efectuarii probelor de sunet si in al doilea rand pentru a face ultimele pregatiri necesare desfasurarii in conditii optime a concertului, organizatorul, Alex Sandor - Metal Maniac Agency -  nu si-a respectat obligatiile contractuale asumate, generand astfel imposibilitatea desfasurarii concertului.
Este regretabila aceasta situatie, Irish & Music Pub cerandu-si scuze pe aceasta cale tuturor fanilor veniti la concert.

Echipa Irish & Music Pub"



MAI MULTE DESPRE Orphaned Land
Posted by Tzugu, at 20:25 |  December 09, 2011  | 0 Comentarii  | 2011 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ORPHANED LAND la Cluj - anulat

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri