stiri rock

Peninsula a finalizat programul concertelor

Peninsula a finalizat programul concertelor
Organizatorii Festivalului Peninsula anunţă finalizarea programului de concerte al celei de a VIII-a ediţii, care va avea loc între 26 şi 29 august la Târgu Mureş, pe malul Mureşului, lângă Complexul Weekend.

Astfel, joi, pe Weekend Main Stage, începând cu ora 23 va avea loc un concert al formaţiei Therapy?. Formaţia nord-irlandeză este unul din marii supravieţuitori ai ultimelor două decenii. Trio-ul de metal alternativ, cu accente de punk, condus de Andy Cairns, a apărut pe scenă în 1993 cu piesa Screamager, care a fost urmată de uriaşele succesuri discografice Troublegum şi Infernal Love, în decurs de doar doi ani. Melodiile Nowhere şi Diane aparţin, fără niciun fel de îndoială constelaţiei de hituri a anilor ’90. De altfe, în perioada aceea trupa a fost nominalizată la un premiu MTV European Music Awards pentru cel mai bun album.

Tot în prima zi a festivalului, Chris.SU va face warm-up la Terasa Kiss pentru Sub Focus, şi tot el va prelua frâiele petrecerii şi după setul britanicului. Pentru ziua de vineri, la Terasa Kiss, warmp-ul Nero (UK) va fi un set al lui DJ Mastif (HU). După Nero va urma o petrecere marca Dom&Roland, Klute & Stamina MC. 
Numele Dom&Roland îl descrie pe britanicul Dominic Angast şi pe primul său sampler pe care l-a folosit vreodată, instrument pe care l-a şi ridicat la rang de partener. Dom a schimbat pianul pentru acest sampler în 1994, pe când era doar un adolescent, însă un adolescent care ştia ce vrea: să livreze un set unic, pe care să îl îmbogăţească în permanenţă cu ceva nou, astfel că a devenit unul din liderii scenei de drum and bass.
Cuvintele cheie ale unui set marca Klute: funky, inteligent, greu, adânc şi aspru.
Şi pentru ca toată lumea să poată rezista vineri ritmului infernal al setului back2back produs de cei doi DJ, aşa cum îi spune şi numele, maestru “rezistent” de ceremonii va fi Stamina MC. Numai la Peninsula!

În ultima seară, pe Terasa Kiss, pentru Dub FX warm-up-ul îl va asigura DJ Madd (HU), iar după concertul trubadurului australian, pe scenă urcă Statik (HU). 
 
Festivalul Peninsula este un eveniment prezentat de Coca-Cola, susţinut de Kiss FM şi Prima TV. Sponsorii principali ai evenimentului sunt Orange şi Ciuc – berea oficială a festivalului. Organizatori sunt Sziget Management şi MIÉRT – Conferinţa Tineretului Maghiar din România. Co-organizator este Loteria Română.

Cele mai proaspete ştiri Peninsula pot fi vizionate pe site-ul oficial al festivalului, la www.peninsula.ro. Îi invităm şi pe cei care folosesc Facebook să viziteze pagina Peninsula Official, unde deja s-au însris 11.000 de persoane.
Biletele pentru Festivalul Peninsula se găsesc în reţeaua Eventim, pe site-ul www.eventim.ro şi la locaţiile alternativ afişate pe site-ul nostru oficial. Un bilet valabil pe toată durata festivalului costă 199 de lei, iar un bilet de o zi costă 80 de lei. Începând cu prima zi a festivalului, biletul valabil o zi, va costa 100 de lei.




MAI MULTE DESPRE Therapy?
Posted by Dragos P., at 10:12 |  August 09, 2010  | 0 Comentarii  | 1849 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Peninsula a finalizat programul concertelor

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri