stiri rock

PILLFED au lansat albumul Razor in the Pill

PILLFED au lansat albumul Razor in the Pill
Pillfed - Razor in the Pill, prima amprenta muzicala oficiala a trupei alba-iuliene Pillfed este disponibila acum in format digital si CD.

Metal modern. Subgen metal greu de conturat, inteles si acceptat chiar in afara tarii, incepe sa se afirme in plan national. Din punct de vedere muzical cat si ca fani, Pillfed jaloneaza propriul drum prin ritmuri si aranjamente caracteristice si bine puse la punct.

Inca de la "implantare", Pillfed au respectat toate aparitiile live, ce culmineaza cu finala nationala Wacken Metal Battle 2010, de pe Platoul Reginei Maria, langa castelul Bran.

Pe reciproca, fiecare concert a insemnat experienta scenica, si toate solicitarile live ulterioare au fost castigate tocmai prin acceptul "juridic".
 
Dedicatia initiala si profesionalismul confirmat in timp au fost trasaturi sinergice observate si apreciate la nivel national. Aceste clasari oficiale pe de-o parte, si apoi reactia fanilor, ca manifestare practica, confirma ceea ce Pillfed demonstreaza live.

"Razor in the Pill" contine titluri senzoriale si melodii pline de atmosfera, dupa cum, de altfel, este deductibil dupa titluri:

01. Restless
02. The More I Carry
03. Fate
04. Sacrifice
05. Roadkill
06. Earthquake
07. Words Can Kill
08. False Messiah
09. Break
10. Moshpit
11. Fallen
12. The Clock

Un prim video pentru piesa The Clock este disponibil pe Youtube:



Primul album Pillfed - "Razor in the Pill" - este disponibil acum in toata lumea pe iTunes si Amazon, in format digital. De asemenea, este disponibil in format CD, la pretul de 20 RON. Pentru achizitionarea discului, luati legatura cu pillfed_shop@yahoo.com - Vizitati pagina oficiala de MySpace - www.myspace.com/pillfed


MAI MULTE DESPRE Pillfed
Posted by Klawz, at 17:03 |  January 03, 2011  | 0 Comentarii  | 2418 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: PILLFED au lansat albumul Razor in the Pill

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri