stiri rock

PIROTEHNICE, TOMBOLA CU PREMII SPECIALE SI ALTE SURPRIZE LA CONCERTUL BUCOVINA, TRUDA & KA GAIA AN!

PIROTEHNICE, TOMBOLA CU PREMII SPECIALE SI ALTE SURPRIZE LA CONCERTUL BUCOVINA, TRUDA & KA GAIA AN!
Au mai ramas doar cateva zile pana la concertul si petrecerea de Halloween din Live Metal Club! Vinerea aceasta, incepand cu orele 20:00, Bucovina, Truda si Ka Gaia An vor sustine un show cum nu s-a mai vazut vreodata, intr-un decor cu dovleci, lumanari, frunze de toamna si flacari!

Piesele fiecarei trupe vor fi punctate de momente pirotehnice cu flacari, asigurand o atmosfera incendiara la propriu! Toate formatiile lucreaza asiduu pentru a pregati cat mai minutios un spectacol ce nu va fi uitat usor!

Bucovina este unul dintre putinele grupuri metalice care exploreaza si se inspira din traditiile antice ale dacilor si din folclorul romanesc, reproducand in muzica lor magia, legendele si istoria unui “tinut absolut fantastic”, dupa cum a declarat Crivat intr-un interviu acordat la sfarsitul anului trecut. Incepand din 2007 Bucovina a cantat in deschiderea unor mari nume care ne-au vizitat tara, precum Moonsorrow, Korpiklaani, Finntroll si Eluveitie, iar acum revin in Bucuresti dupa mai bine de un an!

Truda e familie, prietenie, e viata traita la maxim! Truda e haz de necaz, e sinceritate, e stil de viata! Truda nu pupa in fund pe nimeni, nu apleaca capul si nu intoarce celalalt obraz! Sunt satui de snobism, prostie, prefacatorie! Truda spune pe fata lucrurilor chiar daca dor! Truda nu respecta prostii carora li s-a dat putere: politicieni, popi/episcopi, politisti, etc! Truda isi iubesc tara si nu permit nimanui sa-si bata joc de ea! Iar spre deliciul publicului, pe 30 octombrie Crivat va imbraca sutana de popa si va urca pe scena alaturi de Truda pentru niste momente demential de amuzante!

Ka Gaia An s-a nascut din dorinta de a reinvia traditiile stravechi, sfintele obiceiuri ale stramosilor nostri daci, cei mai viteji dintre tracii ce dainuiau, dainuiesc, dainui-vor peste veacuri pe aceste meleaguri. De provenienta ramano-dacica, Ka Gaia An, simbolizeaza templul sfant de meditatie si intelepciune al dacilor, graiul pamantului catre cer. Dupa succesul enorm de sambata trecuta, Ka Gaia An se intoarce in fata publicului in acelasi Live Metal Club.


Organizatorii, trupele participante si partenerii v-au mai pregatit un cadou: o tombola cu multe premii, printre care cocktail-uri in flacari si alte bauturi, tricouri, CD-uri, DVD-uri si postere. Asa ca nu plecati imediat dupa finalul concertului, pentru ca inainte sa se dea startul party-ului de Halloween se vor extrage castigatorii! Nu ratati sansa de a va numara printre acestia si de a ne lua toate premiile!


Petrecerea continua dupa concert cu rockoteca Heavy Hours, realizata de partenerii nostri de la Radio Lynx.


Concertul este organizat de Blackhawk Security, Green Sound Team si Live Metal Club in parteneriat cu Radio Lynx si marcheaza lansarea oficiala a activitatii propriei firme de paza si protectie a lui Andrei Irode, cunoscut in special publicului rock de la numeroasele concerte din ultimii patru ani la care a asigurat siguranta spectatorilor si a artistilor.


Biletele costa 15 lei si se pot cumpara direct de la intrarea in club.


MAI MULTE DESPRE Bucovina, Truda
Posted by Nebelhexa, at 00:00 |  October 27, 2009  | 0 Comentarii  | 3487 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: PIROTEHNICE, TOMBOLA CU PREMII SPECIALE SI ALTE SURPRIZE LA CONCERTUL BUCOVINA, TRUDA & KA GAIA AN!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri