stiri rock

Primii 50 de platitori la The Night of the Metalfeast primesc cadou un CD cu AVATAR!

Primii 50 de platitori la The Night of the Metalfeast primesc cadou un CD cu AVATAR!
Primii 50 de platitori la evenimentul The Night of the Metalfeast din data de 2 iunie 2012 din clublul Fabrica din Bucuresti, vor primi cadou cate un CD cu cel mai recent album al trupei Avatar - Subjects of the Same Suffering, material ce a fost lansat in anul 2010 prin intermediul Metalfan Records Division, productia fiind semnata de Tue Madsen (The Haunted, Moonspell, Sick of it All). Mai jos puteti asculta piesa The Psycho Ballet ce figureaza pe acest material:

 

Pe scena vor urca trupele Avatar (melodic death metal), Cap De Craniu (grindcore/death metal), Mediocracy (crustcore/sludge metal), Shesdead (melodic death metal/metalcore), Breathelast (post-hardcore), M-51 (djent/progressive metal) si Days Before Disappearance (deathcore/death metal).

Cu aceasta ocazie, veti participa si la tombola care va va da ocazia sa intrati in posesia unei invitatii duble pentru pre-eventul B'Estfest Romania: SLAYER / w H8 & Avatar @ Arenele Romane din data de 4 iunie! Tot ce trebuie sa faceti, este sa va notati numele pe un cupon, extragerea castigatorilor urmand a avea loc la sfarsitul evenimentului!

Evenimentul este sustinut de Metalfan, Uman Shop, Paula's Biker-Shop, Club Fabrica si Infinite People. Pretul unui bilet este de 15 lei, biletele putand fi achizitionate la intrarea in club.



MAI MULTE DESPRE Avatar, Breathelast, Cap De Craniu, Days Before Disappearance, M-51, Mediocracy, Shesdead
Posted by H., at 12:22 |  June 01, 2012  | 0 Comentarii  | 4828 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Primii 50 de platitori la The Night of the Metalfeast primesc cadou un CD cu AVATAR!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri