stiri rock

Reducere de 15% la biletele pentru concertul LAKE OF TEARS

Reducere de 15% la biletele pentru concertul LAKE OF TEARS

Biletele la concertul Lake Of Tears din iunie sunt mai ieftine zilele acestea! Concertul va avea loc pe 25 iunie la Arenele Romane din Bucuresti si face parte din turneul de promovare al albumului Illwill!

"Promotia Saptamanii" de la Biletoo.ro aduce in atentia publicului consumator de concerte o noua reducere! Oricine cumpara un bilet la Lake Of Tears in perioada 12-15 mai, va beneficia de un pret mai mic cu 15%! Astfel, pretul initial al biletului de 100 de lei se micsoreaza, cumparatorul platind doar 85 lei!

Aceasta promotie este valabila de joi pana duminica inclusiv, (12-15 mai) si este disponibila doar la magazinul BILETOO.RO din Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s) si online pe www.biletoo.ro! In cazul in care comanda se face online, de pe www.biletoo.ro, plata poate fi facuta prin card sau ramburs, in ambele cazuri livrarea facandu-se la domiciliu, prin curier!

"Promotia Saptamanii" a inceput in luna martie si se va derula pe parcursul a 17 saptamani, aceasta fiind a zecea saptamana in care se desfasoara!

Preturile biletelor sunt diferite, in functie de perioadele in care sunt cumparate:
- 1 aprilie – 24 iunie: 100 lei pret acces general (pret intreg) - cu reducerea de 15%, cumparatorul plateste doar 85 lei
- 25 iunie (ziua concertului): 120 lei pret acces general
 
Asadar, daca esti fan Lake Of Tears, profita de ocazie si cumpara-ti un bilet mai ieftin cu 15 procente!
 MAI MULTE DESPRE Lake of Tears
Posted by Ella, at 13:48 |  May 13, 2011  | 0 Comentarii  | 2798 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Reducere de 15% la biletele pentru concertul LAKE OF TEARS

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri