stiri rock

Rezervari pentru biletele la HOLY MOSES/BENEDICTION

Rezervari pentru biletele la HOLY MOSES/BENEDICTION

Deoarece au mai ramas cateva zile pana la concertul Benediction si Holy Moses din Brasov concert ce va avea loc sambata 18 Octombrie 2008, am hotarat sa dam drumul la rezervari pentru cei care nu au in orasul lor un magazine partenere bilet.ro si sunt nevoiti sa primeasca biletele prin posta.

Asadar pentru cei interesati sa vina la spectacolul din Brasov de sambata, 18 Octombrie 2008, trimiteti un email la office@bangyourbrain.com cu Numele, Seria de buletin si numarul de bilete dorit, urmand ca biletele sa fie ridicate in ziua concertului de la intrare. Persoanele care nu anunta ca nu mai vin sau nu ridica biletele in ziua concertului nu vor mai fi trecute pe listele de rezervari de bilete pentru viitoarele evenimente organizate de Bangyorubrain.
Biletele costa 45 de lei si pot fi cumparate din reteaua magazinelor bilet.ro. Pentru detalii referitoare la orasele si magazinele unde se pot gasi biletele accesati cu incredere http://bilet.ro/ridicaBilet/

Cei ce vor face rezervari isi vor putea ridica biletele in ziua concertului pana la ora 19.30. Dupa aceasta ora biletele vor fi puse in vanzare libera.

 



MAI MULTE DESPRE Benediction, Holy Moses
Posted by at 00:00 |  October 08, 2008  | 0 Comentarii  | 4035 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Rezervari pentru biletele la HOLY MOSES/BENEDICTION

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri