stiri rock

ROCKIN' TRANSILVANIA: Concurs Meet&Greet

ROCKIN' TRANSILVANIA: Concurs Meet&Greet

A început înscrierea la concursul MEET& GREET al festivalului Rockin' Transilvania. Organizatorii festivalului vor selecţiona în finalul concursului, prin tragere la sorţi câte 10 (zece) câştigători pentru fiecare din formaţiile HELLOWEEN, KREATOR, DORO, TESTAMENT, AXXIS şi BENEDICTUM!

Aceşti câştigători se vor putea întâlni în cadrul festivalului faţă în faţă cu unii dintre cei mai mari artişti ai scenei metal internaţionale, se vor putea fotografia alături de aceştia şi le vor putea solicita autografe.

Înscrierile la concursul Meet&Greet se pot face până inclusiv joi, 10 iulie 2008, ora 24:00. Condiţiile de participare, precum şi informaţiile referitoare la modul de desfăşurare a concursului se găsesc pe pagina oficială de internet a festivalului, în secţiunea Concurs:
http://www.rockintransilvania.com/concurs.html

De menţionat că, pentru a putea participa la acest concurs, doritorii trebuie să aibă bilet de intrare cumpărat pentru festivalul Rockin' Transilvania.

Biletele la festival pot fi cumpărate atât online, pe www.bilete.ro şi www.ticketpoint.ro, cât şi în reţeaua magazinelor Diverta din întreaga ţară şi la sediul Casei de Cultură a Municipiului Sibiu, din Sibiu, Str. Parcul Tineretului nr. 1. Biletele se vor vinde şi la intrarea pe Stadionul Municipal Sibiu, în zilele de desfăşurare a festivalului.

Preţuri bilete:
Bilete pentru sâmbătă, 12 iulie: 75 RON
Bilete pentru duminică, 13 iulie: 75 RON
Abonamente pentru ambele zile: 110 RON

Accesul publicului pe stadion se va face sâmbătă, 12 iulie, începând de la orele 15:00,
iar duminică, 13 iulie, începând de la orele 14:00.

ROCKIN' TRANSILVANIA este un eveniment organizat de  Casa de Cultură a Municipiului Sibiu, cu sprijinul Consiliului Local Sibiu şi al Primăriei Sibiu.

Posted by at 00:00 |  July 06, 2008  | 0 Comentarii  | 4117 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ROCKIN' TRANSILVANIA: Concurs Meet&Greet

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri