stiri rock

Sabaton la Bucuresti: Ultima saptamana de presale

Sabaton la Bucuresti: Ultima saptamana de presale
 Pe 27 ianuarie, eroii de la Sabaton alaturi de Delain si Battle Beast vor concerta in Romania in cadrul turneului "Heroes on Tour", care va ajunge si in Turbohalle la Bucuresti, in cadrul unui warmup party oficial pentru METALHEAD Meeting 2015. Deja doua categorii de bilete sunt sold sout si se anunta un concert cu casa inchisa.

Nu uitati ca am intrat in ultima saptamana de bilete ieftine, asa ca pana pe 15 octombrie puteti achizitiona bilete cu acces general la pretul de 65 de lei, apoi acestea se vor scumpi treptat. 

Biletele pentru concertul Sabaton pot fi gasite online pe www.iabilet.ro, www.eventim.ro, www.myticket.ro si www.bilete.ro, precum si in retelele clasice fizice precum Magazinele Uman, Senia (Magazinul Muzica), Perfect Tour, Diverta, Humanitas, Germanos, Vodafone, Orange, Posta Romana etc..

Concertul Sabaton de la Bucuresti este un warm up party oficial pentru METALHEAD Meeting 2015! Cei prezenti la concert vor afla, in premiera, ce trupe vor participa la editia din 2015 a festivalului si vor avea parte de reduceri la bilete si alte surprize.
 
Suedezii de la Sabaton revin in Romania, dupa showul aproape sold out din 2013, la cererea fanilor, pentru a canta piese de pe noul album, HEROES, dar si hituri ca Primo Victoria (peste 11 milioane de viewuri pe Youtube!), Back In Control, Masters of the World, Wolfpack, Uprising sau The Price Of A Mile.
 
De cativa ani, suedezii sunt cap de afis la majoritatea festivalurilor mari de profil din lume. Recent, in Polonia, la Woodstock Open Air Festival, Sabaton au cantat in fata a peste 500.000 de oameni, concertul fiind imortalizat pe DVD sub egida "Swedish Empire Live".
 
In deschidere vor canta Delain si Battle Beast, precum si doua trupe locale care vor fi anuntate curand !
 
Preturi bilete:
 
-          55 de lei – Oferta speciala (SOLD OUT)
-          85 de lei – Heroes Circle (SOLD OUT)
-          65 de lei Acces General pana pe 15 octombrie
-          75 de lei Acces General pana pe 15 ianuarie
-          85 de lei Acces General dupa 15 ianuarie si in ziua concertului la intrare
 
Sursa: Metalhead
 


MAI MULTE DESPRE Delain, Sabaton
Posted by Dragos P., at 17:58 |  October 10, 2014  | 0 Comentarii  | 1837 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Sabaton la Bucuresti: Ultima saptamana de presale

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri