stiri rock

SATAN KLAUS METAL PARTY 4 - ultimele detalii

SATAN KLAUS METAL PARTY 4 - ultimele detalii

SATAN KLAUS METAL PARTY 4
sambata, 18 decembrie 2010, ora 18.00
Bucuresti @ Cage Club (N.Titulescu nr.171)


     Sambata, 18 decembrie 2010, se desfasoara cel mai brutal si extrem festival de club de la finele fiecarui an. Satan Klaus Metal Party, ajuns deja la a patra editie, aduce pe aceeasi scena, ca de fiecare data pana acum, nume importante ale scenei underground din Romania si din afara. Dupa ce anii trecuti festivalul a beneficiat de prezenta unor trupe ca Parricide (Polonia), Abnormyndeffect (Rep. Moldova), Pavilionul 32 (Romania) sau Spiritual Ravishment (Romania), alaturi de nume sonore ale scenei subterane locale, 2010 aduce o noutate in ceea ce priveste Satan Klaus Metal Party, atat in privinta headlinerului, cat si a trupelor invitate, pentru prima data in istoria festivalului, sunt confirmate mai multe trupe din strainatate decat locale, in timp ce in pozitia de headliner au fost confirmati cei trei belgieni grindcore si protestatari de la AGATHOCLES, trupa cu o activitate intinsa pe durata a trei decenii, considerati pe buna dreptate, alaturi de Napalm Death, drept inventatorii stilului grindcore, rebotezat ad-hoc "mincecore".

     Alaturi de Agathocles, in cadrul editiei din acest an a festivalului, pe scena vor urca suedezii de la THE ARSON PROJECT, promotorii celui mai rapid si extrem model de grindcore scandinav, pe filiera Nasum sau Rotten Sound. De asemenea pentru a doua oara pe scena Satan Klaus vor urca deatherii bulgari de la EUFOBIA, reconvertiti la formula de cvartet si cu un repertoriu divers pe felia death metal, alaturi de alte doua trupe venind din capitala Bulgariei, COPROSTASIS, una dintre cele mai energice trupe grindcore death bulgare, respectiv MIZERERE (cu membri Eufobia si Coprostasis), un cvintet gore death, care inlocuieste in ultima secunda trupa germana Purgatory, fortata sa anuleze prezenta la festival, respectiv intregul mini-turneu pe care trebuia sa il sustina in acest weekend in Romania, din cauza unui accident nefericit al liderului trupei. In ceea ce priveste prezenta autohtona pe scena Satan Klaus, de aceasta data vor fi doar doua trupe, ambele din Bucuresti, trupele cu cea mai rapida asccensiune pe scara valorica a peisajului subteran, MEDIOCRACY, una dintre cele mai atractive trupe noi ale undegroundului de la noi, unicii promotori ai unui melanj de crustcore si downtempo sludge, respectiv DAYS BEFORE DISAPPEARANCE, in egala masura death metal, deathcore, dar si hardcore, care vor deschide ostilitatile in seara de sambata.

      Locatia din acest an a festivalului este aceeasi in care acest eveniment undeground a debutat in 2007, in acum defunctul Live Metal Club, prospat reconvertit intr-unul dintre cele mai cochete locatii de concert din capitala, Cage Club, aflat pe Sos. Nicolae Titulescu nr 171. Sunetul evenimentului va fi asigurat, ca intotdeauna, de bunii nostri prieteni si profesionisti de la Green Sound si Backline Shop, iar securitatea va fi asigurata de Hardcore Security. De asemenea si-au anuntat prezenta, cu standuri distro, Bestial Records si Axa Valaha Productions, unde vor fi de gasit materiale oficiale a celor mai multe dintre trupele prezente in cadrul festivalului, dar si multe surprize.
      Cele sapte recitaluri din cadrul Satan Klaus Metal Party 4 vor fi urmate de un afterparty care se va intinde pana la primele ore ale diminetii, pentru ca spectatorii prezenti la festival sa poata petrece pana la aparitia primelor autobuze, metrouri, trenuri etc.

      Biletele pentru acest eveniment vor putea fi achizitionate doar in seara zilei de 18 decembrie direct de la intrarea in Cage Club. Primele 50 de bilete costa doar 25 de lei, distribuite in ordinea sosirii spectatorilor la locatie, in timp ce pretul standard al biletelor este de 35 de lei.
      Pentru orice fel de informatii legate de eveniment sau locatie, sunati la tel. 0721.107776 sau scrieti cu incredere la email axa666@yahoo.com. Ne vedem in moshpit!

Sursa: Coro - Axa Valaha



MAI MULTE DESPRE Agathocles, Eufobia, Mediocracy, The Arson Project
Posted by Dragos P., at 09:40 |  December 17, 2010  | 0 Comentarii  | 2646 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SATAN KLAUS METAL PARTY 4 - ultimele detalii

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri