stiri rock

SEAR BLISS si DOR DE DUH in concert la Cluj

SEAR BLISS si DOR DE DUH in concert la Cluj
Maine seara Clujul se anima cu un concert ultra-special, cu incepere de la ora 19:00, in deja celebrul Roland Garros (Horea nr. 2).

SEAR BLISS
pregatesc un recital de zile mari: peste 15 ani de black metal tipic, venit din pusta maghiara, cu elementele definitorii si accentul propriu marcat de prezenta trompetei.
DOR DE DUH - proiectul deja cunoscut al lui Huppogramos si Sol Faur (ex Negura Bunget), va fi pentru prima data in Cluj, ocazie ce nu trebuie ratata trupa pregatitnd un set de piese generos, in calitate de co-headlineri ai evenimentului.
INDIAN FALL revin la Cluj dupa mai bine de jumatate de an, cu un vocal nou in persoana lui Djeeckx, si cu un material nou "Fear 4 Stages" lansat la Bucuresti in urma cu o saptamana.
Accesul publicului se va face incepand cu ora 18:00, concertul va incepe la orele 19:00 cu Indian Fall, va continua la 20:10 cu Dor De Duh si se va incheia cu recitalul Sear Bliss, de la orele 21:45.

Biletele costa 30 RON in avans (la Cafe Umbra de Noapte sau prin rezervare la bielte[at]hatework.ro) si 40 RON la intrare.

Sursa: Asociatia Culturala Manifest si Hatework Crew




MAI MULTE DESPRE Dordeduh, Indian Fall, Sear Bliss
Posted by Dragos P., at 16:01 |  October 28, 2010  | 0 Comentarii  | 2249 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SEAR BLISS si DOR DE DUH in concert la Cluj

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri