stiri rock

SEPTICFLESH va canta la Bucuresti alaturi de Amon Amarth si As I Lay Dying

SEPTICFLESH va canta la Bucuresti alaturi de Amon Amarth si As I Lay Dying

SepticFlesh se alatura trupelor Amon Amarth si As I Lay Dying in turneul "Surtur Rising Tour 2011" ce va avea loc in toamna acestui an. Acest turneu va ajunge si in Romania, sambata 19 noiembrie, intr-un concert ce va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti (cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere). 

Evenimentul este prezentat de Promusic Events si revista Maximum Rock (producator Nelu Brindusan).

SepticFlesh, formatie de death metal symphonic din Grecia, a fost formata in 1990 si are la activ opt albume discografice si doua EP-uri. Grecii nu se afla la primul contact cu publicul din Romania, concertele anterioare primind un feedback excelent din partea amatorilor de sonoritati metal.

In cadrul acestui turneu, Septicflesh isi va promova noul material discografic intitulat The Great Mass, lansat in 18 aprilie 2011 prin Season Of Mist. The Great Mass a fost inregistrat in iulie - septembrie 2010 in studiourile Devasoundz(Grecia) si The Abyss (Suedia) cu celebrul producator Peter Tägtgren (Pain, Hypocrisy), iar orchestratia a fost scrisa de Christos Antoniou si inregistrata alaturi de Orchestra Filarmonica din Praga.

Biletele se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

- 78 lei pentru primele 150 bucati
- 87 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 15 octombrie 2011
- 95 lei pentru urmatoarele bilete, pana la data de 18 noiembrie 2011
- 110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 19 noiembrie 2011. Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.



MAI MULTE DESPRE SepticFlesh
Posted by Ella, at 15:12 |  June 25, 2011  | 0 Comentarii  | 4471 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SEPTICFLESH va canta la Bucuresti alaturi de Amon Amarth si As I Lay Dying

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri