stiri rock

Sesiune de autografe Lake of Tears si Rage

Sesiune de autografe Lake of Tears si Rage

Fanii trupelor Lake of Tears si Rage vor avea ocazia sa isi cunoasca idolii si sa ia autografe de la acestia, in cadrul unei sesiuni de autografe care va avea loc dupa concertul Lot of Rage, de la Arenele Romane.

Trupele Lake of Tears si Rage si-au exprimat dorinta de a-si cunoaste numerosii fani din Romania si de a imparti cateva semnaturi, in cadrul unei sesiuni de autogafe care va dura 30 de minute si va avea loc la finalul concertului Lot of Rage.

 

Despre Lot of Rage

Metalfan va asteapta sambata, 8 septembrie, la evenimentul intitulat Lot Of Rage, ce va avea loc la Arenele Romane din Bucuresti. Alaturi de Lake of Tears, pe scena de la Arene vor urca si Rage, iar evenimentul va fi deschis de trupa romaneasca Thunderstorm.

Spectacolul va incepe la orele 18:30, iar accesul publicului se va face cu o ora inainte, adica 17:30.

Pana vineri, 7 septembrie inclusiv, biletele se vor gasi in continuare in toate punctele de distributie ale Bilet.ro. Lista completa a locatiilor ce vand bilete pentru Bilet.ro poate fi gasita pe http://www.bilet.ro/ridicaBilet sau http://www.lotofrage.metalfan.ro/bilete.html 

Pentru cei care nu au apucat sa cumpere bilete pana la acea data, ele vor fi disponibile si in ziua concertului direct la Arenele Romane, la acelasi pret de 65 lei.
 
NU este permis accesul la concert cu:
- obiecte contondente (inclusiv umbrele - in caz de ploaie va rugam sa apelati la pelerine impermeabile), arme (albe sau de foc), accesorii vestimentare (tepi, tinte) care pot provoca ranirea participantilor la spectacol
- bauturi de orice fel
- camere video
- droguri de orice fel

Pentru a evita neintelegerile cu persoanele care asigura accesul in locatie si cu oamenii de ordine, va rugam respectuos sa luati in considerare regulile de mai sus. Obiectele de mai sus nu pot fi lasate in custodia organizatorilor sau a oamenilor de ordine.
 
Este permis accesul cu aparate foto de orice fel!

RESTRICTII DE VARSTA
Nu este recomandata prezenta la concert a copiilor sub 5 ani sau a carucioarelor pentru copii.
In cazul in care doriti totusi sa participati la eveniment impreuna cu familia, NU este necesara cumpararea de bilete pentru copiii sub 6 ani. Va rugam sa aveti la dvs. copia certificatului de nastere, pentru a evita orice neintelegeri privitoare la varsta.

Dupa intrarea in locatie si ruperea biletului de catre organizator, parasirea locatiei presupune pierderea valabilitatii biletului. Dupa aceea, accesul la concert va fi permis doar cu un nou bilet. 

Mai multe informatii la: www.lotofrage.metalfan.ro



MAI MULTE DESPRE Lake of Tears, Rage
Posted by Nebelhexa, at 00:00 |  September 06, 2007  | 4 Comentarii  | 5039 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Sesiune de autografe Lake of Tears si Rage

  • salut!am 2 invitatii la concert pe data de 8 septembrie!din alte cauze nu pot ajunge si cedez contra sumei de 700.000 ambele!!tel.contact 0723.598.141!merita!

    1. Posted by martin | 06 Septembrie 2007 12:35
  • ti le iau eu..

    2. Posted by IUDA | 06 Septembrie 2007 23:17
  • hello ! am un bilet in plus la LOT OF RAGE .cine doreste il poate avea pentru suma de 55 lei .0723398506

    3. Posted by erin | 07 Septembrie 2007 23:39
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri