stiri rock

Shole (SHESDEAD, CRIZE) vorbeste despre piesa 'Enemy' a celor de la BREATHELAST

Shole (SHESDEAD, CRIZE) vorbeste despre piesa 'Enemy' a celor de la BREATHELAST
Shole, vocalistul grupurilor Shesdead si Crize, a vorbit despre piesa Enemy a grupului bucurestean Breathelast:

"2011 din puntul meu de vedere a fost un an in care rock-ul romanesc a crescut foarte mult. Imi aduc aminte cum era in '91 si ce explozie a fost atunci, imi aduc aminte si valul din 2001... poate ca asa sta treaba, o data la 10 ani se sparge un val si lasa loc altuia. Smecheria e ca oricum, sunt in picioare multi dintre cei pe care i-am cunoscut inca demult. Este si cazul celor de la Breathelast; cu Karlos sunt coleg la Crize, cu Mihai colaborez la Shesdead si a fost basist la Crize. Pot fi subiectiv, pentru ca ii si cunosc. Dar nu conteaza cum sunt eu, conteaza cum suna piesa Enemy, si piesa mie imi suna in primul rand foarte sincer. Ce vine din inima, pentru mine e mai important decat o productie de zeci de mii de dolari. Faza e ca piesa si suna bine, se simte ca e fresh si ca le place ce canta. Din punct de vedere al mesajului vad o idee pe care o simt in rock in general. E o discutie a celui care canta cu dusmanul lui care e fix el insusi (asa e la toti oamenii din punctul meu de vedere). Imi place foarte mult unde zice "don't ever fake this". Iar in final se impaca cu el, ceea ce e firesc si corect. Nimeni nu invinge nimeni nu pierde. Numai ca lupta cu Enemy trebuie sa aiba loc. Iar la Breathelast are loc intr-un metalcore clasic si foarte rock'n'roll. Abia astept clipul si le urez fratilor succes in continuare din toata inima!"

Piesa Enemy poate fi ascultata mai jos. Aceasta va figura pe albumul Breathelast ce este prevazut a fi lansat in luna noiembrie a acestui an prin intermediul Metalfan Records Division. Discul a fost produs, mixat si masterizat de Marius Costache (Coins As Portraits, White Walls, Mediocracy, Avatar, Satanochio) - http://www.mariuscostache.ro.

 
Shesdead va lansa in luna noiembrie albumul de studio Seven. Materialul urmeaza a fi inregistrat in Anglia si va fi editat de Metalfan Records Division. Artwork-ul discului Seven a fost realizat de artistul grafic Dragos Aldea de la Death Row Design (Born of Osiris, Master etc).


MAI MULTE DESPRE Breathelast, Crize, Shesdead
Posted by H., at 20:37 |  October 22, 2011  | 0 Comentarii  | 3940 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Shole (SHESDEAD, CRIZE) vorbeste despre piesa 'Enemy' a celor de la BREATHELAST

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri