stiri rock

SINCARNATE: videoclipul piesei 'Nothing Left to Give' disponibil online

SINCARNATE: videoclipul piesei 'Nothing Left to Give' disponibil online
Nu sunt putini cei care s-au intrebat cum ar arata un videoclip Sincarnate. Cel putin la fel de multi s-au intrebat, probabil, cum pui in imagini o muzica cu versuri criptice si de neinteles.
 
Raspunsul vine odata cu Nothing Left to Give, piesa ce da titlul urmatoarei aparitii discografice Sincarnate, dupa o „tacere” de aproape trei ani. Acesta tacere a fost rupta de catre Hatework, cu ajutorul lui Costin Chioreanu (Twighlight13media), colaborator mai vechi al trupei, ce a acceptat provocarea de a ilustra vizual abisul ideatic in care Sincarnate se complace de mai mult de 6 ani.
 
Videoclipul piesei Nothing Left to Give pregateste audienta pentru EP-ul omonim, ce urmeaza sa apara sub egida casei de discuri Hatework in aceasta toamna. EP-ul Nothing Left to Give va fi cartea de vizita a trupei Sincarnate de-a lungul turneului european organizat de Massive Music, ce are drept cap de afis trupa americana de death-metal Nile si insumeaza un periplu european care strabate 3 tari si 6 orase.
 
Noul material Nothing Left to Give contine patru piese noi, menite sa pregateasca publicul pentru urmatorul full-length al trupei Sincarnate, anuntat pentru primavara anului viitor.

 

Sursa: Hatework


MAI MULTE DESPRE Sincarnate
Posted by H., at 00:16 |  September 19, 2013  | 0 Comentarii  | 2579 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SINCARNATE: videoclipul piesei 'Nothing Left to Give' disponibil online

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri