stiri rock

SLAYER concerteaza in Romania

SLAYER concerteaza in Romania
O noua veste buna pentru iubitorii muzicii rock: Slayer, legendara trupa de thrash metal, va concerta vara aceasta in Romania, pe 4 iunie la Arenele Romane din Bucuresti! Surprizele nu se opresc insa aici: biletele vor fi puse in vanzare luni, 6 februarie, pe www.myticket.ro, iar pentru fiecare bilet comandat, cumparatorii vor avea sansa de a achizitiona la pret promotional si un abonament B’ESTFEST, pentru a-i putea vedea pe Obituary, Meshuggah, sau Kreator.
 
Una dintre cele mai mari trupe de thrash metal din istoria genului, Slayer a luat fiinta in anul 1981, in Huntington Park, California, fiind alcatuita in prezent din Tom Araya (bass si voce), Kerry King (chitara), Jeff Hanneman (chitara) si Dave Lombardo (tobe). Succesul international a aparut in anul 1986, odata cu lansarea albumului Reign In Blood, material considerat si la aceasta ora a fi una dintre capodoperele death-metal-ului. De-a lungul timpului, trupa a lansat doua albume live, doua compilatii, 6 videoclipuri, doua EP-uri si nu mai putin de 11 albume de studio, patru dintre ele fiind premiate cu discul de aur in Statele Unite. Slayer a primit cinci nominalizari la Grammy, castigand doua premii, in 2007 si in 2008, pentru piesele Eyes of the Insane si Final Six, ambele incluse pe albumul Christ Illusion. Alaturi de Metallica, Megadeth si Anthrax, Slayer face parte din „Big Four”, concept nascut dupa lansarea DVD-ului omonim ce prezinta concertele live sustinute de cele patru nume mari ale thrash metal-ului pe 22 iunie 2010 la Sofia, Bulgaria, in cadrul festivalului Sonisphere. DVD-ul s-a bucurat de un succes impresionant, clasandu-se pe prima pozitie in topurile din Statele Unite, Canada, Marea Britanie si numeroase alte tari europene.
 
Biletele pentru concertul pe care Slayer il va sustine pe 4 iunie la Arenele Romane vor fi puse in vanzare luni, pe 6 februarie, pe www.Myticket.ro, la doua categorii de pret, 80 de lei, respectiv 120 de lei pentru Golden Circle, urmand a fi disponibile ulterior si in reteaua magazinelor Diverta, magazinul Muzica, libraria Mihai Eminescu si retelele afiliate MyTicket. Mai mult decat atat, fiecare persoana care comanda online cel putin un bilet pentru concertul Slayer, va avea posibilitatea achizitionarii unui abonament B’ESTFEST la pretul de 180 de lei, cu peste 30% reducere fata de pretul intreg al abonamnetului. Promotia este valabila o saptamana, pana pe 12 februarie inclusiv. B’ESTFEST Summer Camp va avea loc in perioada 6-8 iulie, pe islazul Tunari, printre primele nume confirmate in programul editiei din acest an fiind Garbage, precum si Kreator, Obituary si Meshuggah, special pentru scena rock a festivalului.

MAI MULTE DESPRE Kreator, Obituary, Slayer
Posted by Tzugu, at 11:25 |  February 03, 2012  | 4 Comentarii  | 3022 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: SLAYER concerteaza in Romania

  • Ce an vom avea!!!

    1. Posted by Fantotzii | 03 Februarie 2012 12:39
  • pai nah, e ultimul..

    2. Posted by L M G | 03 Februarie 2012 13:58
  • Da Fantotzii. Te-ai exprimat corect: ce an VETI avea... Cum naiba sa ajung la concertele astea care se tin in zile de luni (Slayer) sau miercuri (Opeth) de la 500 km? Ar trebui sa-mi iau 2 zile libere de la munca. E adevarat ca nu e de vina Metalfan sau Basescu fiindca nu am cum (cred) sa ajung eu acolo. Asta e. Raman cu prestatia lor de la Sonisphere iar despre cea de la vara imi povestiti voi cum va fi. Dar poate totusi o sa am noroc si ajung. Si anul, da, e bun, sunt niscaiva evenimente: Arcturus, Megadeth, Kreator, Obituary... Ma astept si la Paradise Lost, Anathema, Moonspell daca se pregatesc sa scoata albume.

    3. Posted by stefanmare | 03 Februarie 2012 14:10
» vezi toate comentariile
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri