stiri rock

TARGET lanseaza primul videoclip

TARGET lanseaza primul videoclip
"Videoclipul este pentru piesa I'm Done si este un video premergator albumului care urmeaza sa fie lansat in curand.
TARG3T este o formatie a carei componenti sunt din Alba Iulia, Deva, Simeria si Sarmasu jud Mures. Practic TARG3T-ul este adoptat de orasul DEVA fiindca aici am gasit o sala de repetitii decenta si intelegerea unor oameni deosebiti (traiasca BELEVION GEOTOPO). TARG3T exista din anul 1997 si a participat la aproape toate festivalurile de pe melegurile noastre. Stilistic TARG3T trece prin mai multe de la inceputurile sale, de la rap-metal, nu metal, hardcore si in final metal.
Singurul membru fondator ramas de la inceputuri fiind IONUT (myuz) - voce. In timp, prin TARG3T se perinda foarte multi muzicieni dar cu alte orientari si prioritati.
In prezent TARG3T inseamna mult suflet, pasiune, prietenie, SACRIFICII si muulta munca din partea celor 5 mebrii actuali. In momentul de fata se lucreaza intens la primul album cat si la primul videoclip.
Momentam inregistram toate piesele pentru album. In luna noiembrie vom participa la concursul GBOB la Bucuresti, apoi din decembrie avem planuite cateva concere live si de la inceputul 2012 vrem sa punem la punct un turneu pentru promovarea albumului.
Pentru a fi la curent co tot ce face trupa, de la clip, la poze si filmari de la sedintele de inregistrare, vizitati pagina oficiala de Facebook.
Pe userul lowbass5 (youtube) postam tot timpul filmari de la sala de repetii, sedintele de irnegistrare si filmari live. Check it out:
Recording 1
Recording 2
Piesa Faith live la Posada Rock Festival Campulung Muscel, unde am si castigat marele premiu. Multumim Posada!!"




Sursa: TargeT Facebook


MAI MULTE DESPRE TargeT
Posted by Klawz, at 17:57 |  October 26, 2011  | 0 Comentarii  | 2151 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TARGET lanseaza primul videoclip

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri