stiri rock

THY VEILS: videoclip nou, album nou, turneu nou

THY VEILS: videoclip nou, album nou, turneu nou
A sosit momentul pentru Thy Veils să dezvăluie publicului său noul videoclip al piesei Wind Anywhere, de pe albumul The Diaphanous Depressions, editat în anul 2002 de Nonnut Muzik. Videoclipul a fost inspirat de recentele fenomene meteorologice care au brăzdat cerul orașului Timișoara, este disponibil în format HD și poate fi urmărit mai jos:

 
 
Thy Veils - album nou

În present, Thy Veils lucrează la cel de-al 6-lea album de studio care se află într-un stadiu avansat de finalizare. Albumul, care va fi lansat oficial în aceasta toamnă, surprinde evolutia formației Thy Veils spre o formula complexă, care cuprinde în abundență voci, intrumente de suflat, chitară, instrumente tradiționale cu corzi, tobe, percuții și ritmuri electronice. Albumul este înregistrat în studiourile DStudioPro și Consonance Studio din Timișoara, și este produs de Daniel Dorobanțu împreună cu Dan Griober, redefinind esența trăirii exprimate artistic de ansamblul Thy Veils.

Componență:
Daniel Dorobanțu - instrumente electronice, sound design, aranjamente
Manuela Marchiș - voce
Petre Ionuțescu - instrumente de suflat
Vlad Sturdza - chitară electrică
Radu Pieloiu - tobe, percuții
Octavian Scurtu - ritmuri electronice, sound design
Alexandru Hegyesi - dulcimer, kantele, țiteră
Ionuț Dorobanțu - chitară acustică
 
Thy Veils - turneu de promovare

Concomitent cu lansarea noului album, Thy Veils va susține în premieră un turneu național de promovare al noului disc. Turneul va cuprinde principalele orașe ale țării și va avea loc în luna octombrie, oferind o îmbinare naturală între dimensiunea muzicală și identitatea vizuală Thy Veils.


Sursa: Thy Veils


MAI MULTE DESPRE Thy Veils
Posted by H., at 15:01 |  June 14, 2013  | 0 Comentarii  | 1578 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: THY VEILS: videoclip nou, album nou, turneu nou

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri