stiri rock

TRUDA cinta la Bacau

TRUDA cinta la Bacau
Metalsupport & Pub Subway va invita Sambata, 9 octombrie 2010, ora 20.00, in Pub Subway din Bacau, la un nou concert:

Truda (Hardcore/ Death Metal / Metal) din Cluj Napoca

Trupa ia fiinta in decembrie 2006 la initiativa lui Fotzey, pe atunci chitarist al formatiei CASH. Alaturi de Don Benassi si Nunu s-au conturat primele piese: "Idiot", "Te nasti, trudesti si mori", "Purcica mea" "Vreau doar sa i-o trag" etc.

In aprilie 2007 Dan Sferle (aka Ghiavolu) se alatura trupei in postura de vocalist. Formula fiind completa apar si primele concerte, la: Cluj, Bistrita, Timisoara, Bucuresti etc. Dupa inregistrarea primului EP, care se numeste "Purcica mea", Ghiavolu se retrage din trupa si este inlocuit de Stancu Sebastian.

Formatia inregistreaza si primul album full-lenght intitulat "Taraf Nation". Formula in momentul inregistrarilor era: Fotzey (chitara), Sebi (voce), Piciu (chitara), Don Benassi (bas) si Ricco Kave (tobe). Dupa o serie de 60 de concerte in toata tara, printre care Premiul cel mare la festivalul "Aici Severin" si un concert sustinut in deschidere la Soulfly, Don Benassi se retrage din trupa , acesta fiind inlocuit de Piciu, la bas. In vara anului 2009 Piciu este inlocuit la bas de Canibalu, acesta activand in trupa doar 6 luni, plecand odata cu vocalistul Stancu Sebastian in ianuarie 2010.

Trupa realmente renaste ca integritate, cat si psihic, in momentul in care Fotzey preia postul de vocal iar la bas si chitara vin Johann Hentz si Syca-n Destroy. In aceasta formula trupa lanseaza noul album intitulat Agro-Cultura, cazand ulterior de comun acord cu Syca-n Destroy ca aceasta colaborare sa inceteze, pentru ca Syca sa se poata ocupa de formatia lui de suflet She-Wolf. Locul lui este luat de Sfantu' Francisc "Mr. Proper" cu care Fotzey si Ricco au mai cantat in formatia "Bonebreakers".

In deschidere :

Labirynt – Melodic Metal , Bacau

Biletele se pot procura la itrare.
Pretul unui billet este de 15 ron


MAI MULTE DESPRE Truda
Posted by Klawz, at 18:14 |  September 27, 2010  | 0 Comentarii  | 1472 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TRUDA cinta la Bacau

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri