stiri rock

Trupa americană de glam metal, Tuff concertează în Bucureşti alături de Damage Case

Trupa americană de glam metal, Tuff concertează în Bucureşti alături de Damage Case
 Stevie Rachelle, binecunoscutul frontman al trupei Tuff, se reîntoarce în Bucureşti, după şase ani. Alături de muzicieni români, acesta va aduce spiritul anilor ’80 din Los Angeles în Quantic Club, joi, pe 19 iulie. Este vorba despre un artist care a influenţat multe generaţii de muzicieni de-a lungul timpului.
 
Trupa americană de glam metal, Tuff, a fost fondată în 1985 în Phoenix, Arizona, de către chitaristul Jorge DeSaint şi basistul Todd Chase, cărora li s-au alăturat toboşarul Michael Lean şi vocalistul Terry Fox, cel din urmă părăsind grupul în scurt timp. Fox a fost înlocuit de Jim Gilette, alături de care trupa a înregistrat primul EP, intitulat „Knock Yourself Out”. Curând, Jim a plecat pentru a forma Nitro şi a fost înlocuit de Stevie Rachelle. Albumul de debut „What Comes Around Goes Around” lansat în 1991 la Atlantic/Titanium Records a beneficiat de un succes notabil, iar single-ul „I Hate Kissing You Goodbye” a ajuns pe locul trei în Dial MTV, fiind devansat doar de Metallica şi Guns N' Roses. Materialul de debut a fost readus la viaţă în 2012, „What Comes Around Goes Around... Again!” sub forma unui nou album care conţine patru cântece reînregistrate, dar şi compoziţii noi. 
 
 
Invitaţi speciali la concertul de pe 19 iulie sunt cei de la Damage Case, un grup activ în underground-ul românesc din 2010, cu scopul de a exprima şi a manifesta pe scenă sunetul și energia metal-ului optzecist. Aşa cum indică numele, influenţa principală în muzica Damage Case o reprezintă legenda Mötorhead, împreună cu tendinţe instaurante în gen de alţi giganţi precum Judas Priest, dar şi de gaşca unora dintre cele mai apreciate formaţii de thrash la nivel mondial. Astfel, Damage Case, grup recunoscut ca „The Romanian Rock'n'Roll Patrol” aborbează speed thrash-ul şi rock’n’roll-ul, sprijinindu-se pe agresivitate şi ideologie old school
 
Biletele pentru aceste eveniment sunt disponibile în reţeaua iabilet.ro la preţul de 20 de lei în presale, iar în ziua concertelor, preţul ajunge la 25 de lei. 

Sursa: Final Step


MAI MULTE DESPRE Damage Case
Posted by Gina S., at 14:02 |  July 13, 2018  | 0 Comentarii  | 7972 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Trupa americană de glam metal, Tuff concertează în Bucureşti alături de Damage Case

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri