stiri rock

Trupa GOD în turneu: „Chemarea străbunilor”

Trupa GOD în turneu: „Chemarea străbunilor”
Trupa GOD se va afla într-un turneu de promovare a noului album „Forefathers”.
Turneul va cuprinde 5 oraşe şi se va desfăşura de pe data de 26 mai până la 3 iunie, anul curent.

După o îndelungată adăstare, avem cinstea şi bucuria de a vă putea aduce la cunoştinţă cum că hoarda barzilor-luptători GOD va să împlinească în acest an 17 ani de fiinţare, celebrând, în acelaş' timp, şi 2 ani de la întoarcerea în ţara de baştină şi reîntregirea sa. Cu acest prilej, ne-am socotit      s-aducem ofrandă întru îmbucurarea celor de vor răspunde chemării (atât „bătrânilor” care ne ştiu din vremuri de mult apuse, cât şi celor ce ne descoperă abia acum) o serbare ce va cuprinde, dintru început, 5 cântări.

Cetăţile în care s-or întâmpla aceste cântări, strânse sub stindardul „Chemării Străbunilor” le-om înşira mai jos, după orânduirea zilelor:
    Cluj-Napoca (26.05.11 – Irish, alături de Whispering Woods),
    Bucureşti (27.05.11 – Wings, împreună cu Ka Gaia An şi Eternal Fire)
    Braşov (28.05.11 – Rockstadt, cu Indian Fall şi Hteththemeth)
    Bacău (29.05.11 – Subway, Ka Gaia An)
    Iaşi (03.06.11 – Underground, Ka Gaia An).
Nădăjduim ca, după cucerirea prin dulce viers a spuselor fortăreţe, să putem purcede, în cel mai scurt răstimp, spre a lua cu asalt şi alte plaiuri.
În timpul celor cinci cântări, fi-vor înfăţişate cântece noi, ce parte fac a celui de pe urmă rod al îndeletnicirii noastre – aflat acum în meşteşugire – pre nume „Forefathers”, dară tot aşa şi unele vechi şi mult ştiute, de n-au mai fost auzite de la noi de mai bine de 10 ani pe tărâmuri cum sunt cele ale Bucureştilor, Napocăi si Bacaului (sau întrutotul deloc, precum la cetatea Braşovului).
Cu mult drag aşteptăm să răspundeţi chemării străbunilor şi să veniţi la sărbătoarea noastră, ca să ne veselim şi să cântăm împreună cânturi de vitejie şi de bună voie.
Pân-atunci, pocalele sus şi s-auzim de bine!
www.godthehorde.ro

Ka Gaia An


Peste munţi, peste câmpii, în apropiere de mare era un popor remarcabil, dacii "cei mai viteji dintre traci", după cum a spus Herodot. Ka Gaia An este o stare de spirit, o revenire la tradiţiile, obiceiurile, emoţiile, viaţa spirituală, să iubesc pământul sfânt al strămoşii poporului român, dacii. Ka Gaia An aduce legenda, misticism, adevărul despre istoria poporului român. Ka Gaia An este un templu de meditatie si intelepciunea dacilor "discurs de pe pământ la cer". Ei spun că în aceste piese ca dacii au fost invincibili pe câmpul de luptă atunci când fluturând steagul cap de lup "Dracarul" sunet care a propulsat sa sperie toti inamicii care au încercat să cucerească aceste meleaguri. Inchinam o odă cult celor care ne-au făcut să fim mândri de a trăi în aceste locuri, Burebista şi Decebal sunt în viaţa şi inimile noastre. Trăiască toati dacii! Noi toţi suntem fii ai lui Zamolxis!

Trupa a fost înfiinţată în februarie 2008, în Bucureşti. Stilul muzical pe care  il abordeaza este o combinaţie a folclorului tradiţional românesc, cu multe influente din stiluri diferite de rock.
Componenta presupune 7 membri : voce masculina, voce aditionala  feminina, chitara, chitara bass, claviaturi, fagot, baterie.
Trupa a beneficiat de o activitate concertistica constanta fie ca este vorba de club sau festival.

Motto Ka Gaia An : "la luptă dacii mei "

www.myspace.com/kagaiaan_bandEternal Fire“In inima muntilor Carpati , intr-o iarna geroasa a anului 1997 Sammy si Storm se decid sa  porneasca un proiect  metal. Dupa multa munca se reuseste  editarea unui demo continand  4 piese,  demo care a fost bine primit de criticii muzicali din aceea perioada. Dupa o perioada de pauza , o data cu mutarea celor 2 in Bucuresti este cooptat in trupa un tanar si talentat muzician , Dark Messiah care a venit cu niste idei care s-au implementat foarte bine in contextul trupei , combinand elemente de old school thrash si melodic black metal. O data cu cooptarea in trupa  a lui Dark Messiah,  in 2008, se continua visul care a inceput  cu 11 ani in urma. La inceputul anului 2010 se alatura trupei Zala, un basist talentat, cu multa experienta pe scenele underground romanesti si la tobe Gaby. Dupa plecarea lui Sammy ( voce) trupa isi definitiveaza componenta la sfarsitul anului 2010 astfel: Storm-chitara, Dark Messiah-chitara, Kystalah-voce, Dany-clapa, Gabi-tobe si Zala- bass. In prezent trupa presteaza un heathen/melodic black metal . Keep The Banner Of Eternal Fire burning ….forever!!!!!!”

http://www.myspace.com/sanctuaryofeternalfire

Stay Metal Forever va invita vineri, 27 mai, la Wings Club - Bucuresti, la un nou eveniment din seria concertelor pe 2011.
Incepand cu ora 20.00, pe scena vor urca una dintre cele mai vechi trupe de metal din Romania precum si doua trupe foarte promitatoare din noul val.

GOD,
Ka Gaia An
si
Eternal Fire


Accesul se va face incepand cu ora 19.00

Bilet: 15 Lei, acesta putand fi achizitionat in seara concertului la intrarea in club.

Sursa: Stay Metal Forever


MAI MULTE DESPRE GOD, Ka Gaia An
Posted by Dragos P., at 21:36 |  April 11, 2011  | 1 Comentarii  | 3118 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Trupa GOD în turneu: „Chemarea străbunilor”

  • nu mai vorbiti spaniola, gata?

    1. Posted by L M G | 12 Aprilie 2011 14:56
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri