stiri rock

Trupa MONARCHY are un nou clapar

Trupa MONARCHY are un nou clapar
Schimbările din trupa Monarchy iau sfȃrşit prin cooptarea ȋn grup a lui Emanuel Burcea (Manu) la clape.  Deşi aflaţi ȋn plin proces de compunere a celui de-al doilea album de studio ȋn urma cȃştigării concursului Fresh Blood Band organizat de prestigioasa revistă germană Legacy, trupeţii nu au ezitat nici un moment să facă schimbările necesare pentru a putea duce la bun sfȃrşit cel mai important proiect din cariera lor de pȃnă acum. 
 
Manu s-a îndrăgostit de pian încă de la vârsta de 3 ani,  a colaborat de-a lungul timpului cu mai multe formații și artiști independenți, cea mai dragă realizare fiind însă proiectul său, Alpha Helix. Manu este și un compozitor profesionist și aduce cu el un suflu proaspăt în trupă, ceilalți membri Monarchy fiind încântați de noul lor coleg. 
 
Puteţi face cunoştinţă cu Manu pe 8 iunie ȋn clubul Fabrica, la evenimentul Live Fast Rock Hard Party, ce marchează ȋnceputul colaborării dintre Monarchy şi brandul american de vestimentaţie şi accesorii Affliction. Colaborarea s-a născut prin ȋmpărtăşirea unor valori comune precum spiritul liber, neconvenţional şi pregătit oricȃnd să ȋşi urmeze drumul către un ţel oricȃt de greu ar fi de atins. 
 
Preferat de starurile rock Ozzy Osbourne, Slash, Alice Cooper, Affliction este simbolul celor care au curajul să experimenteze, să apese până la capăt pedala de accelerație în acțiunile lor și să părăsească mulțimea pentru a-și depăși limitele și pentru a trăi așa cum vor. Affliction a făcut istorie în SUA și nu numai, având magazine deschise și în Tokyo, Shanghai, Hong Kong, Johannesburg, Kiev, Moscova, etc. 
Affliction și-a deschis primul magazin în București anul trecut în Afi Palace Cotroceni și vine cu o ofertă inedită, diferită de tot ceea ce se găsește acum în magazinele din centrele comerciale. Affliction și Monarchy v-au pregătit multe concursuri ce au drept premii celebrele ținute ale brandului american !
 
Vă așteptăm în Fabrica pe 8 iunie de la orele 20 :00 împreună cu invitații noștri de la Soul Rage!
 
Un eveniment prezentat de Mighty Owl Productions.

Sursa: Monarchy
 


MAI MULTE DESPRE Monarchy
Posted by Dragos P., at 15:23 |  June 05, 2013  | 0 Comentarii  | 1758 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Trupa MONARCHY are un nou clapar

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri