stiri rock

Trupa surpriza la The Night of the Metalfeast + tombola cu invitatii la concertul SLAYER!

Trupa surpriza la The Night of the Metalfeast + tombola cu invitatii la concertul SLAYER!
Avatar (melodic death metal) va urca pe scena clublului Fabrica din Bucuresti cu ocazia evenimentulului The Night of the Metalfeast ce va avea loc in data de 2 iunie 2012. Formatia a luat nastere in anul 1996 si a impartit scena cu nume precum Megadeth, Sepultura, Behemoth, Crematory si Samael!  Cel mai recent album de studio al trupei poarta numele Subjects of the Same Suffering si a fost lansat in anul 2010 prin intermediul Metalfan Records Division, productia fiind semnata de Tue Madsen (The Haunted, Moonspell, Sick of it All). Mai jos puteti vedea videoclipul piesei Pendulum ce figureaza pe acest material:

 

Pe scena vor mai urca trupele Cap De Craniu (grindcore/death metal), Mediocracy (crustcore/sludge metal), Shesdead (melodic death metal/metalcore), Breathelast (post-hardcore), M-51 (djent/progressive metal) si Days Before Disappearance (deathcore/death metal).

Cu aceasta ocazie, veti participa si la tombola care va va da ocazia sa intrati in posesia unei invitatii duble pentru pre-eventul B'Estfest Romania: SLAYER / w H8 & Avatar @ Arenele Romane din data de 4 iunie! Tot ce trebuie sa faceti, este sa va notati numele pe un cupon, extragerea castigatorilor urmand a avea loc la sfarsitul evenimentului!

Evenimentul este sustinut de Metalfan, Uman Shop, Paula's Biker-Shop, Club Fabrica si Infinite People. Pretul unui bilet este de 15 lei, biletele putand fi achizitionate la intrarea in club.


MAI MULTE DESPRE Avatar, Breathelast, Cap De Craniu, Days Before Disappearance, M-51, Mediocracy, Shesdead
Posted by H., at 16:02 |  May 30, 2012  | 0 Comentarii  | 3888 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Trupa surpriza la The Night of the Metalfeast + tombola cu invitatii la concertul SLAYER!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri