stiri rock

Tuborg Green Fest 2010 prezentat de Sonisphere Festival

Tuborg Green Fest 2010 prezentat de Sonisphere Festival

Editia din acest an a Tuborg Green Fest, unul dintre cele mai puternice festivaluri internationale de muzica, va fi prezentata de Sonisphere, in urma unui parteneriat intre organizatori. Astfel, in perioada 25-27 iunie, Romexpo isi deschide portile amatorilor de muzica rock si bere buna, cu cel mai asteptat line up al anului: Metallica, Rammstein, Manowar, Heaven & Hell, Slayer, Megadeth, Alice in Chains, Anthrax, Volbeat, Mastodon, Stone Sour.

„Tuborg Green Fest si Sonisphere sunt festivaluri cu renume international, care au adus in ultimii ani cele mai in voga trupe in fata publicului din numeroase tari europene. Fanii Tuborg Green Fest, care de-a lungul timpului s-au bucurat de prezenta in Romania a unor mari artisti de talie internationala, vor dori cu siguranta sa se alature si de aceasta data festivalului. Ii asiguram ca pregatim numeroase suprize si atractii suplimentare, in stilul Tuborg, pe care le vom divulga in curand.”, a declarat Doron Zilberstein, Vice Presedinte Marketing Tuborg Romania.

Muzica de calitate este una dintre principalele valori ale berii Tuborg, iar consumatorii din toata lumea asociaza brandul Tuborg cu cele mai bune reprezentatii de muzica live. Atitudinea libera specifica brandului Tuborg si-a pus amprenta si asupra Green Fest, toate evenimentele organizate sub acest concept fiind adevarate manifeste impotriva rutinei, unde principiile fundamentale sunt reprezentate de show-urile live explozive, berea de calitate si atitudinea nonconformista.
Cel mai mare festival din România, Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival  va avea loc în perioada 25 - 27 iunie, la Romexpo, fiind un eveniment organizat de East European Concert şi Marcel Avram, în asociere cu D&D East Entertainment.

„Suntem foarte entuziasmati sa participam in calitate de organizatori la proiectul Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival, care reprezinta o fuziune a doua dintre cele mai renumite festivaluri internationale! Fiind cel mai mare eveniment de acest tip organizat pana in prezent in Romania, festivalul va aduce trei zile de muzica fara egal, distractie pe masura si o atmosfera incendiara. In plus, mai pregatim cateva surprize pentru publicul din Romania”, a declarat Denise Sandulescu, General Manager D&D East Entertainment.
Trupele care vor urca pe scenă în cadrul acestui festival sunt pe departe cele mai mari nume ale momentului de pe scena rock şi nu numai.
Astfel, după nenumărate zvonuri şi speculaţii, iată că a venit momentul pentru împlinerea celui mai arzător vis al oricărui iubitor de rock! Pentru prima oară în in istorie Metallica, Slayer, Megadeth şi Anthrax vor concerta împreună şi ajung în Bucureşti, în cadrul turneului exclusiv „THE BIG FOUR” . Cele patru trupe legendare vor urca pe scenă ca invitati speciali ai Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival şi chiar dacă am putea crede că nimic nu poate întrece această veste, organizatorii au mai pregătit o surpiză de proporţii! 

Invitaţii speciali ai serii de 26 iunie vor fi nimeni alţii decât Ronnie James Dio, Tony Iommi, Geezer Butler şi Vinny Appice de la Heaven & Hell, unul dintre super grupurile rock apărute în ultimii ani. Heaven & Hell este o atracţie nu numai pentru cei care ascultă hard rock de calitate, ci şi pentru inconfundabila voce a lui Ronnie James Dio, una dintre vocile de excepţie din ultimele trei decenii. Dio a încântat de-a lungul anilor prin colaborările lui cu Rainbow şi Black Sabbath.

In plus, după ani de aşteptare, nenumărate zvonuri şi multă nerăbdare din partea fanilor, celebra trupă germană Rammstein ajunge în sfârşit în România, pentru a susţine un concert care va lăsa publicul fără răsuflare, in cadrul Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival 
Rammstein au redefinit noţiunea de show şi nu au de gând să se oprească aici. Turneul “Liebe ist für alle da” se anunţă a fi cel mai mare spectacol pus în scenă de trupă, cu show-uri incendiare – la propriu, efecte pirotehnice la limita imposibilului, costume “de pe altă lume” şi o scenografie grandioasă!

Tuborg Green Fest a facut inconjurul Europei alaturi de artisti si trupe precum Red Hot Chili Peppers, Metallica, Linkin Park, Guano Apes, Franz Ferdinand, Cypress Hill, David Guetta, Faithless, Kasabian sau Whitesnake. Romania ajunge pe harta evenimentelor Tuborg Green Fest, alaturi de festivaluri precum Exit (Serbia), cel mai mare festival de muzica din Europa de Est, Glastonbury si Hard Rock Calling din UK si Sunburst din Malaezia.

Vă aşteptăm alături de noi pentru cel mai mare eveniment rock care a avut loc vreodată în România!

Pentru toate detaliile si fotografii va rugăm accesaţi
 www.tuborg.pressroom.ro  sau www.sonispherefestivals.com

 Persoane de contact pentru informatii suplimentare:

Alina Bratu, Corporate Affairs Manager URBB, tel. 0722.22.11.64, e-mail:  alina_bratu@tuborg.ro

Alina Oprea, PR Consultant Rogalski Grigoriu, tel. 0755.12.12.04, e-mail: alina.oprea@r-g.ro

Sonia Lodi, PR Manager D&D East Entertainment, tel. 40758.048.840, e-mail: sonia@dd-east.com



MAI MULTE DESPRE Alice in Chains, Anthrax, Heaven and Hell, Manowar, Mastodon, Megadeth, Metallica, Rammstein, Slayer, Stone Sour
Posted by Cynyc, at 11:36 |  April 14, 2010  | 0 Comentarii  | 11795 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Tuborg Green Fest 2010 prezentat de Sonisphere Festival

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri