stiri rock

TUBORG GREEN FEST presented by SONISPHERE FESTIVAL mută Mecca rock-ului la Bucuresti!

TUBORG GREEN FEST presented by SONISPHERE FESTIVAL mută Mecca rock-ului la Bucuresti!

Fanii greilor rockului mai au doar o zi de aşteptat pânǎ îşi vor vedea idolii performând live pe scena de peste 1500 metri pătraţi amenajatǎ la Romexpo.

Cu un line-up legendar, festivalul Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival va debuta vineri, 25 iunie cu concertele trupelor Accept, Manowar, Volbeat, Paradise Lost, Orphaned Land, urmaţi sâmbǎtǎ de The Big Four (Metallica, Slayer, Megadeth si Anthrax) şi Viţa de Vie, pentru cǎ în ultima zi trupa Rammstein sǎ urce pentru prima datǎ pe o scenǎ din România, în încheierea recitalurilor  Alice in Chains, Stone Sour, Anathema si Luna Amarǎ.

 

Accesul în locaţie se va face începând cu ora 14.00, în fiecare dintre cele 3 zile, iar concertele vor începe la ora 15.15 (vineri), respectiv 15.30 (sâmbată si duminică). Fanii vor avea parte de muzică bună, lumini şi sunet de excepţie, efecte pirotehnice şi un veritabil show rock, până în jurul orei 23.00 cand este preconizat finalul fiecǎreia dintre cele 3 zile de festival.

 

Şi pentru că rockul bun merge cu o bere de calitate, Tuborg le-a pregatit participanţilor la cel mai aşteptat concert rock al anului un adevarat Hall of Fame al berilor. Astfel, pe durata festivalului Tuborg Green Fest presented by Sonisphere Festival, fanii rockului se pot răcori pe langa berea Tuborg cu inca 10 sortimente de beri internaţionale, consumate de milioane de oameni din toată lumea: Carlsberg Elephant, Carlsberg Black Gold, Carslberg Special Brew, Carlsberg Freeze, Jacobsen Brown Ale, Kilkenny, Guinness, Tuborg Tropical, Carlsberg şi Holsten Weizen. Produsele vor fi comercializate in toate cele 12 puncte de vânzare puse la dispoziţia participanţilor la festival.

 

Organizatorii recomandă consumul responsabil de alcool. De asemenea, consumul de băuturi alcoolice este strict interzis persoanelor sub 18 ani.

 

În spiritul eco şi pentru păstrarea curăţeniei în locaţia festivalului, Umbrela Verde, cu sprijinul Eco-Rom Ambalaje vor amplasa containere pentru colectare selectiva a deşeurilor şi vor încuraja participanţii la eveniment sǎ colecteze paharele de plastic. În schimbul a 15 pahare goale, aceştia primesc un voucher în baza căruia vor primi un pahar cu bere Tuborg.

 

Tuborg Green Fest 2010 presented by Sonisphere Festival  este un eveniment organizat de East European Concert şi Marcel Avram, în asociere cu D&D East Entertainment.

 

Atitudinea liberǎ specificǎ brandului Tuborg şi-a pus amprenta şi asupra Green Fest, toate evenimentele organizate sub acest concept fiind adevǎrate manifeste împotriva rutinei, unde principiile fundamentale sunt reprezentate de show-urile live explozive, berea de calitate şi atitudinea nonconformistă.

 

Conceptul Tuborg Green Fest a inceput sǎ “zguduie” Europa începand cu anul 2005, când înca de la primele ediţii fanii au avut ocazia sǎ se bucure de recitalurile live ale unor artişti renumiţi precum Red Hot Chilli Peppers, Kaiser Chiefs sau Metallica. Atitudinea liberǎ specificǎ brandului Tuborg şi-a pus amprenta şi asupra Green Fest, toate evenimentele organizate sub acest concept fiind adevărate manifeste împotriva rutinei, unde principiile fundamentale sunt reprezentate de show-urile live explozive, berea de calitate si atitudinea nonconformistǎ.

Biletele se distribuie exclusiv prin Reţeaua Eventim.ro, în magazinele Germanos, Orange, Vodafone, librariile Carturesti si Humanitas. Vânzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro. In zilele de festival va exista un punct de vânzare bilete special amenajat la intrarea in locaţia de festival.



MAI MULTE DESPRE Accept, Alice in Chains, Anathema, Anthrax, Manowar, Megadeth, Metallica, Orphaned Land, Paradise Lost, Rammstein, Slayer, Stone Sour, Volbeat
Posted by Ella, at 09:20 |  June 24, 2010  | 3 Comentarii  | 4485 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: TUBORG GREEN FEST presented by SONISPHERE FESTIVAL mută Mecca rock-ului la Bucuresti!

  • Vita de Vie in loc de Heaven & Hell?

    1. Posted by Geralt de Rivia | 24 Iunie 2010 10:28
  • Care e programul, retarzilor??
    (pt organizatori nu pt metalfani :D )

    2. Posted by Mikix | 24 Iunie 2010 11:02
  • va rog : SA SE GASEASCA SI VIN !!!
    NU INEPETI LA ORA 15,00.E O ORA DE *** ! CE DRAQ MA DUC IN CARCIUMA DE LA 10,00 CA SA FIU LA 15,00 LA UZINA ? CONCERTILI ROCK TRE SA INCEAPAPA LA ORA 20,00-21,00 CA NU SUNTEM IN COMUNISMUS PARTY SA INCEAPA MECIURILE SI CONCERTELE LA 15,15 ! Ia, ia revizuiti !!!!

    3. Posted by defender | 24 Iunie 2010 11:18
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri