stiri rock

ULVER: piesa 'In the Past' disponibila online

ULVER: piesa 'In the Past' disponibila online
In the Past, noul single al grupului norvegian Ulver poate fi ascultat mai jos:


Piesa In the Past figureaza pe albumul Childhood's End ce urmeaza a fi lansat in data de 28 mai 2012 prin intermediul casei de discuri Kscope Music. Titlurile pieselor ce vor fi incluse pe acest material sunt urmatoarele:

01. Bracelets of Fingers (Pretty Things cover)
02. Lament of the Astral Cowboy (Curt Boettcher cover)
03. Can You Travel In the Dark Alone? (Gandalf cover)
04. Soon There Will Be Thunder (Common People cover)
05. Today (Jefferson Airplane cover)
06. Street Song (13th Floor Elevators cover)
07. 66-5-4-3-2-1 (Troggs cover)
08. I Had Too Much To Dream Last Night (Electric Prunes cover)
09. I Can See The Light (Les Fleurs De Lys cover)
10. The Trap (Bonniwell’s Music Machine cover)
11. Everybody’s Been Burned (Byrds cover)
12. Dark Is The Bark (Left Banke cover)
13. Living In The Past (Chocolate Watch Band cover)
14. Velvet Sunsets (Music Emporium cover)
15. Magic Hollow (Beau Brummels cover)
16. Where Is Yesterday (United States of America cover)

Posted by H., at 13:39 |  May 27, 2012  | 0 Comentarii  | 2165 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ULVER: piesa 'In the Past' disponibila online


Alte articole din Stiri