stiri rock

Vino sa asculti “Love Hurts” live!15% discount la biletele Nazareth de joi pana duminica

 Vino sa asculti “Love Hurts” live!15% discount la biletele Nazareth de joi pana duminica

In asteptarea week-endului organizatorii concertului Nazareth din 27 ianuarie 2012 vin cu o veste buna pentru cei care inca nu si-au cumparat bilet: oricine achizitioneaza un bilet in perioada 24 - 27 noiembrie 2011 va beneficia de o reducere de 15%. Promotia se aplica pentru biletele de 90 lei (in picioare) si 120 lei (loc pe scaun).

Promotia este valabila doar de joi pana duminica inclusiv, (24-27 Noiembrie 2011) si este disponibila in toata reteaua BILETOO. Punctele de vanzare se gasesc la Unirea Shopping Center (parter, intrarea de langa McDonald’s), Librariile Adevarul si Eminescu, magazinele Flanco, Victoria, Muzica, Sala Palatului si Palatul National al Copiilor. Cei ce doresc sa comande online, o pot face de pe www.Biletoo.ro.

Trupa Nazareth a facut istorie in anii 70 cu piese precum Love Hurts si Dream On, iar pe 27 ianuarie ajunge la Bucuresti in cadrul turneului de promovare al celui mai recent album, Big Dogz. Incasarile rezultate din vanzarea biletelor vor fi donate tanarului pictor Catalin Achim, multiplu laureat al concursurilor nationale si internationale de profil. Trei dintre cei prezenti la concert vor pleca acasa cu un tablou al artistului. Biletele de acces vor fi colectate intr-o urna la intrare, iar castigatorii vor fi desemnati prin tragere la sorti.    

 

 MAI MULTE DESPRE Nazareth
Posted by Ruxia Sandru, at 10:19 |  November 23, 2011  | 0 Comentarii  | 2732 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Vino sa asculti “Love Hurts” live!15% discount la biletele Nazareth de joi pana duminica

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri