stiri rock

W:O:A Metal Battle 2010: finala in iunie, la Bran

W:O:A Metal Battle 2010: finala in iunie, la Bran
Ajuns în acest an la cea de-a treia ediţie, festivalul internaţional de muzică rock Rockin` Transilvania Open Air va avea loc în perioada 18-20 iunie 2010 în Bran (Braşov), în imediata vecinătate a uneia dintre cele mai mari atracţii turistice din România: Castelul Bran. Festivalul va găzdui, pe lângă recitaluri ale artiştilor invitaţi, şi finala naţională a concursului W:O:A Metal Battle 2010, în cadrul căreia vor fi desemnaţi reprezentanţii României la finala internaţională a competiţiei, care va avea loc în luna august cadrul unuia dintre cele mai mari festivaluri de muzică din lume, Wacken Open Air. Acest eveniment se desfăşoară anual la Wacken, în Germania, şi se bucură de participarea a aproximativ 80.000 de spectatori din întreaga lume!

În baza punctajelor obţinute în cadrul preselecţiei din acest an au fost declarate  calificate pentru finala W:O:A Metal Battle Romania 2010 şi urmează să concureze pe scena festivalului Rockin' Transilvania Open Air 2010 următoarele formaţii (enumerate în ordine strict alfabetică): ALTAR, BUCIUM, DIRTY SHIRT, GUERILLAS, NEXUS şi PILLFED.

Din 2004, de când se desfăşoară anual, W:O:A Metal Battle a devenit un mare concurs internaţional pentru tineri artişti ai genului rock. Câştigători din Germania, Israel, Brazilia, precum şi actuala campioană, formaţia Crysis din Spania, sunt dovezi ale caracterului internaţional al acestui concurs şi a faptului ca în întreaga lume există nenumărate formaţii care merită să fie lansate pe piaţa internaţională.

În prezent, W:O:A Metal Battle se desfăşoară în 26 de ţări diferite. Noi ţări participante în anul 2010 sunt Danemarca, Cehia, Portugalia şi Marea Britanie. În plus, se poartă discuţii pentru intrarea SUA şi Canada în rândul ţărilor participante. Câştigătorii finalei internaţionale a concursului se bucură de un important premiu constând într-un contract cu casa de discuri Wacken Records.

Sursa: Rockin' Transilvania


MAI MULTE DESPRE Altar, Bucium, Dirty Shirt, Guerrillas, Nexus
Posted by Klawz, at 12:59 |  April 23, 2010  | 1 Comentarii  | 3075 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: W:O:A Metal Battle 2010: finala in iunie, la Bran

  • sper, spre binele trupelor implicate, sa nu mai fie cacealmaua infecta de anu' trecut.

    1. Posted by urmuz | 23 Aprilie 2010 13:27
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri