stiri rock

WACKEN METAL BATTLE: ultima zi de inscriere

WACKEN METAL BATTLE: ultima zi de inscriere
Inscrierea la W:O:A Metal Battle Romania se apropie de final:
Dosarele se pot depune la posta cel tarziu sambata, 31 ianuarie 2009!
Partenerul oficial W:O:A Metal Battle in Romania, Rockin' Transilvania reaminteste trupelor rock din Romania care doresc sa participe la aceasta competitie ca perioada de inscriere se incheie sambata, 31 ianuarie 2009, aceasta fiind ultima zi de depunere a dosarelor la posta. Adresa pentru inscrierea la concurs este C.P. 117, O.P. 1, SIBIU. La cerere, organizatorii pot confirma prin e-mail sosirea dosarului la destinatie. In acest sens, trupele interesate care au trimis dosarele in termen sunt rugate sa contacteze organizatorii la urmatoarea adresa de e-mail: sibiurock-metalbattle@yahoo.de . In decurs de cel mult doua saptamani dupa incheierea fazei de inscriere se va publica lista tuturor trupelor inscrise in concurs, atat prin intermediul presei, cat si pe paginile de internet ale organizatorilor, respectiv www.rockintransilvania.com si www.myspace.com/rockintransilvania . Dupa incheierea fazei de inscriere va avea loc o preselectie in urma careia se vor desemna candidatii calificati pentru urmatoarea etapa a competitiei. Partenerul oficial W:O:A Metal Battle in Romania va decide daca se vor organiza semifinale la nivel regional si/sau o finala nationala.
Rockin' Transilvania ofera anul acesta pentru prima data unei formatii rock din Romania dreptul de a participa la cel mai mare concurs international pentru trupe rock, care se desfasoara anual in cadrul celebrului festival WACKEN OPEN AIR. In calitate de partener oficial W:O:A Metal Battle, Rockin' Transilvania organizeaza selectia nationala pentru aceasta competitie, la finalul careia va fi desemnat primul reprezentant al Romaniei la Marea Finala care va avea loc chiar in cadrul festivalului Wacken Open Air, care se desfasoara la Wacken (Germania), in perioada 30 iulie - 1 august 2009.
Toate detaliile referitoare la conditiile de participare, precum si modul de desfasurare al concursului, pot fi citite in limba romana pe pagina oficiala a concursului W:O:A Metal Battle, www.metal-battle.com . Cei interesati pot obtine informatii suplimentare la adresa de e-mail sibiurock-metalbattle@yahoo.de
Posted by at 00:00 |  January 31, 2009  | 1 Comentarii  | 2029 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: WACKEN METAL BATTLE: ultima zi de inscriere

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri