stiri rock

WATAIN / DESTROYER 666: ultimele detalii legate de concertul de la Bucuresti

WATAIN / DESTROYER 666: ultimele detalii legate de concertul de la Bucuresti
Ultimele detalii in legatura cu concertul pe care Watain si Destroyer 666 il vor sustine maine in exclusivitate la Bucuresti, in cadrul turneului european "Reaping Death Tour 2010", sunt acum disponibile! Concertul ce se va desfasura pe data de 12 octombrie, incepand cu ora 19.00, in cel mai elegant club din capitala, The Silver Church (Calea Plevnei nr 61) si va beneficia de un opening act pe masura, trupa franceza Otargos urmand sa deschida ostilitatile.
Clubul The Silver Church se afla in centrul capitalei, in spatele Operei Romane, in incinta Casei de Cultura a Studentilor, mijloacele de transport fiind troleibuzul 85 (statia Casa Studentilor), metroul (statia Eroilor) sau diverse autobuze si troleibuze care au statie foarte aproape de club pe Calea Plevnei sau pe strada Stirbei Voda (statia Berzei sau statia Vasile Parvan).

Cel mai important eveniment dedicat metalului extrem din aceasta toamna isi va deschide portile incepand cu ora 19.00, urmand ca dupa ce Otargos vor incinge spiritele cu un recital de 30 de minute, cele doua capete de afis, Watain si Destroyer 666, sa sustina doua recitaluri de aproximativ o ora fiecare, evenimentul urmand a se incheia in jurul orei 23.00.

Biletele la pretul de 50 de lei se mai pot procura doar astazi de la Bestial Records, filiala Bucuresti (titus@bestial.ro / tel. 0722814991), din H&H Bar (str.Occidentului nr.1, direct de la bar) sau direct de la Axa Valaha Productions (tel. 0721.107776, axa666@yahoo.com), vanzarea biletelor la acest pret urmand a inceta astazi la miezul noptii. Maine, in ziua concertului, vor fi disponibile bilete la pretul de 60 de lei. Concertul nu este sold-out, locatia este una mare pentru un show de asemenea nivel, deci nu exista riscul de a veni direct la concert si a nu mai gasi bilete disponibile.

Accesul cu aparate foto sau video este permis doar persoanelor acreditate direct pe adresa organizatorilor. Securitatea intregului eveniment va fi asigurata, ca intotdeauna, de partenerii nostri de la Blackhawk Security.

Pentru cei care vor sa petreaca pana spre dimineata, cele doua agentii organizatoare, Axa Valaha Productions si Ribcage Booking, s-au gandit sa le ofere si un after-party oficial, care se va desfasura incepand cu miezul noptii in Heaven & Hell Bar (str.Occidentului nr.1), locatia urmand a ramane deschisa pana la primele ore ale diminetii. Intrarea la after-party este libera.




MAI MULTE DESPRE Destroyer 666, Watain
Posted by Dragos P., at 14:50 |  October 11, 2010  | 0 Comentarii  | 3121 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: WATAIN / DESTROYER 666: ultimele detalii legate de concertul de la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri