stiri rock

WHITE WALLS: o noua formatie participanta la Romanian Rock Meeting

WHITE WALLS: o noua formatie participanta la Romanian Rock Meeting
In data de 9 octombrie 2011 se va organiza la Bucuresti ROMANIAN ROCK MEETING, eveniment in cadrul caruia pozitia de headliner va fi ocupata de catre suedezii de la Pain of Salvation. Evenimentul, ce va avea loc la Arenele Romane intr-un cort special amenajat si incalzit printr-o instalatie de climatizare de mare putere, este organizat de Promusic Events si Revista Maximum (Producator - Nelu Brindusan).

Dupa Pain of Salvation, prima formatie anuntata la ROMANIAN ROCK MEETING, a venit randul sa anuntam o noua formatie care va urca pe scena acestui eveniment. Este vorba despre o trupa autohtona, si anume White Walls, noua revelatie rock a scenei underground din Romania.

White Walls s-a format in Constanta in anul 2009 si este adepta sonoritatilor metal / progressive / rock, fiind la ora actuala una dintre cea mai apreciata trupa tanara atat de catre presa de specialitate, cat si de catre public, indiferent daca cei care au avut ocazia si bucuria sa asculte sonoritatile constantenilor sunt mari amatori de metal extrem sau metal melodios.

Desi formatia inca nu a editat un material discografic oficial aceasta si-a aratat clasa valorica atat in cadrul unor concursuri precum "Global Battle of the Bands", "Maximum Rock - SPU" sau "Stufstock", dar si cu ocazia unor concerte unde White Wals a fost invitata, dintre care amintim "Unu Mai Rock" unde headliner au fost germanii de la Blind Guardian.
Pe 13 august formatia va canta alaturi de Deftones la Arenele Romane, iar in octombrie va fi prezenta la Prog Power Europe Festival, unul dintre cele mai vanate evenimente de progresiv din Europa, fiind prima formatie din Romania care ajunge sa cante la un eveniment atat de important.

Reamintim ca, in cadrul ROMANIAN ROCK MEETING, Pain of Salvation isi va promova noul material discografic intitulat "Road Salt Two" ce va fi lansat in luna septembrie 2011, o continuare a precedentului album, "Road Salt One", lansat pe 17 mai 2010.
Alte formatii ce vor participa la ROMANIAN ROCK MEETING  vor fi anuntate in scurt timp!
 
ROMANIAN ROCK MEETING se doreste a fi un eveniment periodic, interactiv, o posibilitate pentru fanii muzicii rock sa se intalneasca, sa asculte muzica preferata si, de ce nu, sa se intalneasca cu formatiile preferate. 

Fanii muzicii ROCK au sansa ACUM sa-si achizitioneze bilete la un pret incredibil de avantajos: 48 lei, mai mult, 25 de persoane care achizitioneaza aceste bilete speciale pana la data de 31 iulie 2011 si trimit numele impreuna cu codul de bare de pe bilet la adresa de email: <mailto:promo@promusicprod.ro> promo@promusicprod.ro (subiect: fan Pain of Salvation) au sansa sa castige un bilet (la alegere) pentru concertul Amon Amarth - As I Lay Dying - Septicflesh sau la concertul U.D.O.

Reamintim ca biletele pentru ROMANIAN ROCK MEETING se pot achizitiona din reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas si online pe  www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:

48 lei pana la data de 31 iulie 2011 / Bilete SPECIALE pentru cei mai fideli
fani ai muzicii ROCK.
78 lei in perioada 1 august - 15 septembrie 2011
85 lei in perioada 15 septembrie - 8 octombrie 2011
95 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 9 octombrie 2011.
Acestea se achizitioneaza DOAR la intrarea in locatia evenimentului.

O lista cu toate magazinele din tara unde gasiti bilete pentru acest concert se poate vedea  AICI.


MAI MULTE DESPRE Pain of Salvation, White Walls
Posted by Klawz, at 12:52 |  July 19, 2011  | 0 Comentarii  | 3806 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: WHITE WALLS: o noua formatie participanta la Romanian Rock Meeting

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri