stiri rock

WHITE WALLS revine cu un update de studio

WHITE WALLS revine cu un update de studio
Dupa ce WHITE WALLS ne-au anuntat ca vor intra in studio pe data de 15 aprilie pentru a inregistra un nou album, baietii revin cu un update referitor la evolutia materialului.

Marian Mihaila, tobosarul White Walls, a terminat de tras tobele si este foarte multumit de felul in care suna bucata lui. El a fost primul intrat la Next Dog Studio (Mediocracy, Deadeye Dick, Them Frequencies, Expectations etc) pentru a-si inregistra partea.

"Procesul de inregistrare a tobelor a mers perfect! Totul suna foarte bine!  Abia astept sa aud rezultatul final", ne spune Marian.

Urmatorul programat pentru a da frau liber riffurilor este Alexandru-Eduard Dascalu (Dasu), chitaristul formatiei. Acesta a intrat in studio pe data de 6 mai. “Voi adauga ingredientul meu in puzzle-ul sonic al noului album White Walls” se lauda Dasu.

La carma discului se afla Marius Costache, unul dintre cei mai bine cotati ingineri de sunet din Romania pe segmentul metal. Acesta isi va aduce aportul la un material care se numara printre cele mai asteptate ale metalului autohton, si nu numai.

Urmareste un teaser video mai jos:

 

---
White Walls pune metalul inapoi pe harta muzicii romanesti si face acest lucru cu tupeul specific artistilor care stiu bine ca au ceva semnificativ de spus. In momentul de fata, constantenii de la White Walls sunt considerati cei mai importanti reprezentanti ai noului val de muzica grea.
 
Si pe buna dreptate! In 2010, albumul de debut al trupei rasturna paradigma metalului autohton, prezentand publicului nu invechitul si deja depasitul heavy melodic, si nici banalul rock alternativ comercial, specific scenei tinere, ci altceva. Mad Man Circus venea cu o solutie originala si curajoasa la problema blazarii scenei romanesti - un brand personal de metal, care imbina elemente progresive cu o doza de metalcore.
 
Succesul avut cu Mad Man Circus i-a scos pe White Walls din anonimat si i-a transformat intr-un nume important. Formatia a castigat premiu dupa premiu - The Battle of Rocksin, Stufstock Newcomers Prize, Global Battle of The Bands, Best Romanian Newcomer la Metalhead, locul 3 la Maximum Rock Suport Pentru Underground etc - si a cantat alaturi de nume mari de la noi (Kumm, Byron, Luna Amara, OCS, Trooper etc), dar si din strainatate (Deftones, Blind Guardian).

Anul 2013 aduce vesti noi de pe frontul White Walls, cu un nou album in plin proces de inregistrare si planuri de a cuceri scenele autohtone si internationale. Ramaneti pe fir pentru update-uri!

Sursa: Comunicat White Walls Management


MAI MULTE DESPRE White Walls
Posted by H., at 13:04 |  May 09, 2013  | 0 Comentarii  | 1798 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: WHITE WALLS revine cu un update de studio

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri