stiri rock

WHITE WALLS si IMPLANT PENTRU REFUZ in deschiderea concertului DEFTONES

WHITE WALLS si IMPLANT PENTRU REFUZ in deschiderea concertului DEFTONES
Implant pentru Refuz si White Walls sunt trupele romanesti care vor canta in deschiderea Deftones, pe 13 august, in cadrul Alternative Summer Day.

Implant pentru Refuz (IPR) este cea mai cunoscută formatie de hardcore din Romania. A fost fondata la Timisoara in anul 1995, fiind initiatoare a genului hardcore crossover in Romania. Inca de la inceput, IPR a ales sa spuna lucrurilor pe nume, textele pe teme social-politice avand un puternic caracter protestatar. O prezenta constanta in cadrul festivalurilor rock, IPR a evoluat pe scenele TopT, Posada, Rock la Mures, Salvati Vama Veche, Peninsula, Fan-Fest etc. De asemenea, formatia si-a adus contributia la numeroase campanii si evenimente umanitare si sociale si a fost invitata sa cante alaturi de nume sonore ale rock-ului: Megadeth, Soulfly, Clawfinger, Deftones, 25 ta life, Sick of it all.

Formatia de progressive metal White Walls, din Constanta, desi a implinit un an de la primul concert se lauda, deja, cu o serie de succese nationale si internationale: locul 1 la The Battle Of Rocksin (Aprilie 2010), locul 1 la Stufstock Newcomers (August 2010), locul 3 la Maximum Rock - Suport Pentru Underground (Octombrie 2010), locul 1 la finala nationala Global Battle Of The Bands (Noiembrie 2010), locul 1 la Best Metal Newcomer pe Metalhead.ro (Februarie 2011), locul 5 la finala mondiala Global Battle Of The Bands, organizata in Kuala Lumpur - Malaezia (Februarie 2011). Albumul lor de debut, Mad Man Circus, aparut in octombrie 2010, a fost primit excelent de critici si de publicul larg. Acest lucru a dus la confirmarea White Walls drept prima trupa din Romania ce va canta la festivalul ProgPower Europe in octombrie 2011.

Fanii rockului de calitate sunt asteptati pe 13 august, la Bucuresti, in cadrul primei editii Alternative Summer Day sa ia parte la un spectacol incendiar cu hardcore american marca Deftones si rock alternativ romanesc.
Evenimentul este produs de ALTERNATIVE MUSIC EXPERIENCE o colaborare dintre  Bring The Noise si King Size Production.

Biletele s-au pus in vanzare pe 28 martie, iar pana pe 31 mai vor avea un pret promotional de 70 de lei.
Biletele pot fi achizitionate prin retelele Eventim (magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Humanitas, Carturesti si online pe www.eventim.ro), Myticket (Diverta, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Libraria Mihai Eminescu si online pe www.myticket.ro) si BILETOO (Reteaua Librariilor Adevarul, Flanco, Magazinul Muzica, Sala Palatului, Palatul Copiilor, Magazinul Unirea, Magazinul Victoria, Metrou Unirii 1 si online pe www.biletoo.ro).
 
Sursa: Wunderman


MAI MULTE DESPRE Deftones, Implant Pentru Refuz, White Walls
Posted by H., at 15:58 |  May 17, 2011  | 1 Comentarii  | 3974 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: WHITE WALLS si IMPLANT PENTRU REFUZ in deschiderea concertului DEFTONES

  • Am gasit un concurs cu 2 bilete la concert, e undeva mai in josul paginii: http://iasi.inoras.ro/oferte_concursuri.htm

    1. Posted by Alexb21 | 22 Iunie 2011 10:07
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri