stiri rock

ABNORMYNDEFFECT: teaser-ul albumului 'Curtea Suprema' disponibil online

ABNORMYNDEFFECT: teaser-ul albumului 'Curtea Suprema' disponibil online
Mai jos puteti vedea teaser-ul celui de al doilea album de studio al grupului basarabean de polyrhythmic grindcore / death metal Abnormyndeffect:

 

Discul ce va purta numele Curtea Suprema, va fi editat prin intermediul caselor de discuri http://www.imbecilentertainment.com/ si http://www.eclectic.net.ua/ din Ucraina. Artwork-ul discului este realizat de Costin Chioreanu de la Twilight13media (Aura Noir, Demonical, Necrovile etc). Mai jos puteti asculta piesele Om Pur Instinct si In Noapte:


 
Cu ocazia lansarii noului album de studio, Radu Ghidirim, chitaristul grupului a oferit de curand un interviu in exclusivitate pentru Metalfan Romania. Artistul a vorbit despre titlul noului material:

"In Rep. Moldova avem asa o institutie care se numeste Curtea Suprema de Justitie, acesta de fapt era titlul initial, dar cum noua ne place totul sa fie "Subtil" in ultimul moment am scos de Justitie. Sensul totusi nu are legatura cu aceasta institutie, fiindca daca ne referim la mediul in care traim noi, cei din trupa, aici nu prea se traieste dupa regulile oficiale si nu judecatorii fac sa fie totul just, corect. "

Interviul poate fi citit integral aici.


MAI MULTE DESPRE AbnormyNdeffect
Posted by H., at 22:04 |  February 13, 2013  | 0 Comentarii  | 1610 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: ABNORMYNDEFFECT: teaser-ul albumului 'Curtea Suprema' disponibil online

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri