stiri rock

AVA INFERI: videoclipul piesei 'Majesty' - filmat si realizat in Romania (VIDEO)

AVA INFERI: videoclipul piesei 'Majesty'  - filmat si realizat in Romania (VIDEO)
Ava Inferi, trupa binecunoscutilor muzicieni Rune Eriksen (Blasphemer/ex-Mayhem) si Carmen Simões a lansat primul videoclip realizat pentru noul album, intitulat Onyx si editat sub egida Season of Mist pe data de 14 Februarie 2011. Videoclipul a fost filmat in totalitate in Romania, in diverse locatii precum padurea Samurcasi sau ruinele manastirii Chiajna.

 

Piesa aleasa pentru a fi ilustrata video este Majesty, iar videoclipul a fost regizat, filmat si montat de Costin Chioreanu (Twilight13media), in vreme ce intreaga echipa ce a participat la realizarea acestui videoclip este formata din:
Valeriu Catalineanu
Corina Craja
Vlad Iordache
Florin Ene
Alexandru Barbulescu
Andy Ionescu
Ghita Adrian

Alaturi de cei mai sus mentionati si-au adus aportul, pentru elementele de scenografie, si sculptorii Nader Sadek si Claudiu Chihaescu.
"Acest videoclip a fost cea mai mare provocare de pana acum, pe acest teritoriu. Pornind de la durata piesei, pana la conditiile meteo destul de nefavorabile, terminand cu diverse aspecte tehnice, totul a reprezentat o provocare mult mai ampla, fata de tot ce am facut pana acum. In schimb, toate s-au rezolvat de la sine avand alaturi niste oameni deosebiti si o echipa extraordinara. Ma bucura enorm faptul ca am ilustrat, atat grafic cat si prin film un material atat de special precum Onyx, noul album de studio al acestor minunati artisti. Pe toata durata filmarilor a planat o stare de armonie si o chimie perfecta, lucru care a dus in final la obtinerea unui material deosebit."

Costin Chioreanu

Sursa: Twilight13media


MAI MULTE DESPRE Ava Inferi
Posted by H., at 20:12 |  February 15, 2011  | 1 Comentarii  | 2696 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: AVA INFERI: videoclipul piesei 'Majesty' - filmat si realizat in Romania (VIDEO)

  • Bravo!
    Uite asa mai avem un motiv sa ne madrim ca suntem romani...

    1. Posted by thegreenmile999 | 15 Februarie 2011 20:43
COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri