stiri rock

Costin Chioreanu semneaza coperta noului disc al legendarei trupe AT THE GATES!

Costin Chioreanu semneaza coperta noului disc al legendarei trupe AT THE GATES!
Dupa o pauza discografica de aproape 20 de ani, At the Gates, pionierii stilului "Gothenburg" death metal, ofera mai multe detalii despre mult asteptatul album de come-back, intitulat At War With Reality. Astfel aflam ca grafica discului este semnata de catre designer-ul roman Costin Chioreanu (ARCH ENEMY, MORGOTH, MAYHEM, DARKTHRONE) si ca albumul va contine piese precum Death and the Labyrinth, The Circular Ruins, The Conspiracy of the Blind, Order From Chaos, Eater of Gods si Upon Pillars of Dust.

Albumul At War With Reality a fost inregistrat in aceeasi componenta ca si legendarul Slaughter of the Soul (1995), alaturi de Fredrik Nordström in Studio Fredman (In Flames, Arch Enemy, Dimmu Borgir) si mixat de catre Jens Bogren in Fascination Street Studios (Opeth, Amon Amarth, Kreator).

Tomas Lindberg  comenteaza colaborarea cu Costin Chioreanu:
"Conceptul discului At War With Reality este bazat pe un gen literar numit <Realism Magic>. Caracteristica acestui gen este notiunea conform careia "realitatea" este ceva in perpetua schimbare, ceva ce trebuie in permanenta redescoperit . Am simtit ca stilul lui Costin ar fi perfect pentru a ilustra acest album, asadar el a devenit o algere naturala..."

Anders Björler - chitarist si principal compozitor in At the Gates, adauga:
"Am intrat in legatura cu Costin acum cativa ani. Am fost imediat impresionat de stilul sau intunecat si original. Am colaborat in decursul acestei perioade pentru niste design-uri de tricouri pentru At the Gates si pentru coperta albumului meu solo de muzica instrumentala. Ne-am dat seama destul de devreme ca stilul sau va acompania muzica si conceptul albumului nostru, intr-un mod perfect."

Costin Chioreanu comenteaza colaborarea cu At the Gates:
"Am asteptat acest disc aproape 20 de ani si nu imi vine sa cred ca se intampla. Nu mi-am pierdut speranta ca voi asculta acest album nici macar atunci cand trupa era destramata, dar nu mi-as fi inchipuit vreodata sa fiu si parte componenta a acestui disc. Este cea mai mare onoare pe care am trait-o in viata asta si pot spune ca nu exista bucurie mai mare pentru un visator decat cea care se petrece atunci cand visul devine realitate. Din primul moment de cand mi-a fost prezentat conceptul, mi-am dat seama ca este ceva extrem de interesant dar si ceva extrem de complicat, in abstractitatea sa si implicit, ceva greu de ilustrat. At the Gates, una dintre trupele mele favorite de metal din toate timpurile, mi-a oferit sansa de a discoperi o noua dimensiune in intelegere, perceptie si viziune artistica. Doresc sa le multumesc din suflet pentru toti acesti ani si pentru aceasta sansa!"

Sursa: Twilight13media


MAI MULTE DESPRE At the Gates
Posted by H., at 01:53 |  August 23, 2014  | 0 Comentarii  | 1832 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Costin Chioreanu semneaza coperta noului disc al legendarei trupe AT THE GATES!

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri