stiri rock

DELIRIUM X TREMENS, KAMEN si VIOLESSON concerteaza in Private Hell

DELIRIUM X TREMENS, KAMEN si VIOLESSON concerteaza in Private Hell
Vineri, 18 octombrie 2013, de la ora 20.00, Axa Valaha Productions ii readuce pe italienii de la Delirium X Tremens la Bucuresti. Dupa ce la inceputul lunii ianuarie 2013, trupa death metal originara din nordul Italiei deschidea sezonul concertelor din acest an in Private Hell, si tinand cont de reactia foarte buna a publicului atat la respectivul concert, cat si de-a lungul intregului turneu balcanic, Delirium X Tremens a decis sa revina in aceasta zona, de aceasta data pentru doar doua concerte exclusive, la Bucuresti si Varna.

DELIRIUM X TREMENS

 

 

Alaturi de Delirium X Tremens vor evolua doua trupe, obisnuite ale publicului din Bucuresti, KAMEN (fostii Neisseria) care se pregatesc sa lanseze, pe filon heavy thrash metal, materialul demonstrativ de debut, respectiv VIOLESSON, un proiect care graviteaza intre hardcore si death metal si include tineri muzicieni, deja rodati in alte trupe si proiecte muzicale ale scenei subterane din capitala.

KAMEN

 

VIOLESSON

 

Pretul unui bilet este de 15 lei, disponibil exclusiv in seara concertului, la intrare. De asemenea, cu ocazia acestui concert, labelul Axa Valaha Productions va fi prezent cu un stand de muzica metal si merchandise, multe dintre produse la preturi de lichidare de stoc. Cei interesati pot cere amanunte si o lista de produse la axa666@yahoo.com

Sursa: Coro - Axa Valaha


MAI MULTE DESPRE Delirium X Tremens, Violesson
Posted by H., at 19:34 |  September 26, 2013  | 0 Comentarii  | 1738 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: DELIRIUM X TREMENS, KAMEN si VIOLESSON concerteaza in Private Hell

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri