stiri rock

Detalii despre amanarea festivalului METAL MANIAC III

Detalii despre amanarea festivalului METAL MANIAC III

Am primit la redactie doua comunicate pe aceasta tema. Primul, foarte succint, vine din partea formatiei Negura Bunget:

"Negura Bunget nu va participa la o eventuala reprogramare a festivalului Metal Maniac.
Nu a fost nici o discutie cu organizatorii in acest sens, nici macar o informare prealabila in ceea ce priveste amanarea.
Aceeasi situatie e si in ceea ce priveste sonorizarea asigurata de Negura MUSIC.".

Al doilea vine din partea organizatorilor:

"Principalul motiv pentru care festivalul Metal Maniac III a fost amanat este- dupa cum probabil ati aflat- imbolnavirea subita a chitaristului Agathodaimon, Jan. In comunicatul oficial Agathodaimon acestia au invocat ca motiv faptul ca nu au
primit biletele de avion pentru Romania. Va asiguram nu a existat nicio problema in acest sens, biletele urmand sa fie trimise in dimineata zilei de 24.07. Tot in aceasta zi am primit urmatorul mesaj,pe care probabil l-ati citit deja:

Some news from our side, the girlfriend of our guitar player Jan is currently in Hospital, she got Infectious mononucleosis (which usually isn't a very bad sickness, but her internal organs are swollen and the treatment with antibiotica doesn't go well), and it seems at the moment likely that Jan also got infected- he's starting to get fever, and his stomach hurts, which is a bad sign. He's already been to the doctor for a blood test. So it might be that we,have to cancel the gig. I'll probably know more tomorrow morning, will let you know asap.

Thanks
Martin


In acest moment am fost pusi intr-o situatie incerta. Nu aveam nicio garantie ca trupa va mai putea tine concertul,asa ca,de comun acord cu trupa,am decis sa amanam festivalul. Trebuie inteles faptul ca Agathodaimon, in primul rand, erau capii de afis al festivalului, trupa la care organizatorii tin foarte mult sa cante in festival,mai ales ca ar fi a doua oara cand acestia ar anula un concert in Romania, iar in al doilea rand,o mare parte din public venea la festival ca sa vada aceasta trupa,ori nu ne puteam permite sa renuntam la ei. Cu alte cuvinte am fi avut parte de un festival incomplet.
Suntem constienti ca multi si-au cumparat sau rezervat bilete la festival. Va asiguram ca festivalul va avea loc cu toate trupele anuntate initial,iar biletele cumparate raman valabile pentru festival. Daca v-ati cumparat bilet si nu mai puteti veni la festival,puteti folosi biletul la urmatoarele concerte Metal Maniac.Mai trebuie purtate discutii privind disponibilitatea trupelor pentru luna august. In momentul in care avem ok-ul tuturor trupelor de pe afis,vom anunta data in care va avea loc festivalul.
In alta ordine de idei,concertul ce va avea loc sambata la Baia Mare, in club Two Doors nu are nicio legatura cu festivalul. Acest concert a pornit din cauza trupelor romanesti care au venit deja in Baia Mare, respectiv trupa Ashaena. Astfel,concertul de sambata va avea urmatorul line-up: Guerrillas, Ashaena, Spiritual Ravishment, Ethernus, Aghast, Smog.
Ne cerem scuze pentru neplacerile cauzate celor care si-au facut planuri pentru aceasta perioada,insa consideram ca aceasta este cea mai buna solutie. Trebuie sa mentionam ca nu incercam sa blamam trupa Agathodaimon, ci incercam sa subliniem faptul ca nu putem face festivalul fara ei."

Posted by at 00:00 |  July 25, 2008  | 0 Comentarii  | 2949 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Detalii despre amanarea festivalului METAL MANIAC III

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri