stiri rock

Detalii despre preselectia live pentru East West Fest Romania

Detalii despre preselectia live pentru East West Fest Romania

Festivalul East West Fest Romania se va desfasura la Seini (Maramures) in week-end-ul 8-10 august 1008. Unul din obiectivele festivalul este promovarea formatiilor tinere. Astfel, trei concerte de preselectie vor fi organizate in orasele Baia Mare, Satu Mare si Cluj Napoca. Acest concurs este deschis doar formatiilor tinere, care nu au album realizat intr-o casa de discuri si care sunt din urmatoarele judete, dupa cum urmeaza :
- Concert Baia Mare (data si locul inca nu sunt fixate) : judetele Maramures si Salaj
- Concert Satu Mare (14 iunie, Casa Zamfirescu): judetele Satu Mare si Bihor
- Concert Cluj Napoca (23 mai, Irish Music Pub): judetele Cluj si Bistrita-Nasaud
Formatiile ce doresc sa fie inscrise, trebuie sa trimita un email la adresa info@eastwestfest.com cu o scurta biografie si legaturi catre site-ul formatiei, pagina myspace si video (youtube, myspace, etc…). Data limita este 30 aprilie 2008 pentru formatiile din judetele Cluj si Bistrita-Nasaud (concertul din Cluj Napoca) si 15 mai 2008 pentru celelalte formatii.
Pe baza candidaturilor primite, organizatorii vor alege maxim sase trupe pentru fiecare concert. Fiecare formatie va beneficia de un timp fix, in functie de numarul trupelor participante (minim 30 minute, maxim 60 minute, soundcheck inclus). Pentru fiecare concert, va fi furnizat materialul necesar (sonorizare, backline). Muzicienii trebuie sa isi aduca instrumentele personale (pentru bateristi premier, pedala si cinele).
Selectia trupelor va fi facuta de catre un juriu si votul publicului prezent, in proportii de 50-50%. Juriul va fi compus de catre organizatori si profestionisti (muzicieni, jurnalisti, etc…). Pentru a asigura egalitatea sanselor, votul publicului va respecta urmatoarele reguli :
1. ordinea pe scena va fi aleatorie, prin tragere la sorti, si va fi cunoscuta doar in ziua concertului
2. doar persoanele care sunt prezente de la inceput si raman pana la sfarsit vor avea dreptul de a vota. Pentru a asigura aceasta conditie, o bratara si un buletin de vot vor fi oferite doar celor care sosesc inainte de inceperea concertului. Vom recupera voturile persoanelor cu bratara abia dupa concert. Orice persoana care nu are unul din cele doua elemente, nu va putea vota
3. fiecare persoana alege ordinea de preferinta a trupelor, cu o nota distincta pentru fiecare formatie (de la 1 nota minima la 6 nota maxima). Astfel, evitam situatii in care o persoana poate favoriza doar o formatie (o nota de 6 si restul zero). Daca aceste conditii nu sunt respectate, votul va fi invalidat.
Fiecare formatie castigatoare va participa la festivalul East West Fest 2008, acoperindu-se toate cheltuilile aferente (cazare, masa, transport…). Organizatorii isi rezerva dreptul de a adauga si formatii de pe locul 2, in functie de posibilitati.

Contact: info@eastwestfest.com
Informatii suplimentare:
www.eastwestfest.com
www.estvest.org
www.myspace.com/ewfromania
www.myspace.com/estvestmusic

Posted by at 00:00 |  April 03, 2008  | 0 Comentarii  | 3517 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Detalii despre preselectia live pentru East West Fest Romania

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri