stiri rock

Hypocrisy, in premiera in Romania la Metalhead Meeting

Hypocrisy, in premiera in Romania la Metalhead Meeting
Pe 21 septembrie, la Arenele Romane, se va desfasura prima editie a festivalului Metalhead Meeting.
 
Festivalul va avea ca invitati o serie de nume de top ale scenei internationale metal si nu numai, primul mare nume confirmat fiind, in premiera in Romania: Hypocrisy! Urmeaza in cel mai scurt timp confirmarea unui al doilea headliner de talie internationala, alaturi de alte trupe straine, dar si romanesti.
 
HYPOCRISY (Suedia) - melodic death metal
 
Legenda suedeza condusa de Peter Tagtgren ajunge pentru prima data in Romania, in calitate de headliner. Hypocrisy a luat nastere undeva in 1990, ca urmare a unei excursii a lui Tagtgren in Florida, unde l-a si cunoscut pe Phil Fasciana, chitaristul formatiei Malevolent Creation, caruia i-a promis ca urmatoarea sa vizita in S.U.A. va fi alaturi de o trupa.
 
Debutul Hypocrisy a insemnat Penetralia, disc lansat in 1992 si inregistrat in studioul lui Peter. Si la aceasta data este considerat unul din cel mai brutale materiale din scena death metal europeana. Un an mai tarziu a urmat Pleasures Of Molestation, material ce a atras atentia casei de discuri Nuclear Blast, alaturi de care Hypocrisy se bucura de o colaborare de aproape 20 de ani. Adevarata putere Hypocrisy avea sa fie dezvaluita odata cu lansarea albumului The Fourth Dimension, disc ce a introdus pasaje atmosferice, parti melodice, parti instrumentale influentate de muzica rock si un fundal sonor ce a devenit ulterior un trademark al suedezilor.
 
Obsesia lui Tagtgren pentru extraterestri, Illuminati si tot ce tine de domeniul SF s-a materializat in albume ce au scris istorie in scena internationala, Hypocrisy ajungand rapid in elita death metal, concertand drept cap de afis la cele mai importante evenimente de profil de pe mapamond.
 
Show-ul Hypocrisy din Romania va promova ultimul album al trupei, "End Of Disclosure", lansat in luna martie, insa pe scena de la Arenele Romane se vor auzi toate piesele „grele” care i-au consacrat pe suedezi.
 
Mai multe detalii despre trupa la:
 
 
 
Biletele pentru METALHEAD MEETING se pot gasi online exclusiv pe www.iabilet.ro (inclusiv cu plata ramburs sau OP), la urmatorul link:
 
 
In format fizic, biletele se vor putea cumpara incepand cu 10 iulie in retelele de distributie Eventim, MyTicket, Bilete.ro si Biletoo, la urmatoarele preturi:
 
Presale:
 
80 lei - Zona B
120 lei - Zona A (in fata scenei) - doar 500 de bilete
 
In ziua concertului:
 
95 lei - Zona B
145 lei - Zona A (in fata scenei)
 
Un eveniment produs si organizat de METALHEAD si Sprint Media, cu sprijinul Gala MGMT&PR

Sursa: Gala PR.


MAI MULTE DESPRE Hypocrisy
Posted by Dragos P., at 15:17 |  July 09, 2013  | 0 Comentarii  | 1305 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Hypocrisy, in premiera in Romania la Metalhead Meeting

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri