stiri rock

Krepuskul va deschide concertul Arch Enemy de la Bucuresti

Krepuskul va deschide concertul Arch Enemy de la Bucuresti
Formatia clujeana de metal experimental KREPUSKUL se pregateste pentru o aventura de zile mari. Trupa a fost aleasa in calitate de opening-act pentru concertul Arch Enemy de la Bucuresti, de pe 23 mai 2014. 
 
Krepuskul a fost selectata de catre managementul formatiei Arch Enemy din mai multe propuneri facute de organizatorii evenimentului. 
 
Clujenii au primit cu bucurie vestea si au trecut repede la fapte, gandind un show incendiar, plin cu surprize. Iata ce au declarat membrii trupei:
 
"Pentru concertul de la Bucuresti, pregatim un show cu totul si cu totul diferit fata de cum v-am obisnuit sa vedeti. Nu spunem mai mult, ca sa nu stricam surpriza!"
 
Krepuskul este prima formatie din Romania care a sustinut un turneu in tarile din fosta Uniune Sovietica (Rusia, Ucraina, Belarus, Moldova). Mai mult, formatia clujeana a vazut toata Europa in cadrul celor 10 turnee care au purtat-o peste hotare. Unul dintre highlight-urile carierei Krepuskul este show-ul sustinut la prestigiosul festival Bloodstock Open Air (UK), unde au cantat pe aceeasi scena ca Machine Head, Behemoth, Alice Cooper si Dimmu Borgir. 
 
De-a lungul anilor au mai cantat cu nume insemnate ca Sepultura, Crematory, Hatebreed, Rotting Christ, Pain, Lake of Tears, Hate, Pro Pain si altii
 
Momentan Krepuskul lucreaza la al treilea album ce va fi lansat in a doua jumatate a acestui an. Cel mai recent videoclip al grupului poate fi urmarit mai jos:
 
Concertul ARCH ENEMY care va avea loc la Bucuresti pe data de 23 mai 2014, revenim cu informatii referitoare la bilete si la locatie. 
 
Show-ul se va desfasura la Turbohalle iar cei care doresc sa isi procure bilete pot deja sa o faca. 
 
Afla tot ce trebuie sa stii despre bilete:
 
78 lei - 100 bucati (plata doar prin card sau direct la sediul firmei) 
 
Bilete disponibile prin reteaua Eventim (Magazinele Germanos, Orange, Vodafone, Domo, librariile Carturesti, Humanitas si online pe www.eventim.ro) la urmatoarele preturi:
 
87 lei pentru biletele achizitionate pana la data de 21 aprilie 2014
95 lei in perioada 22 aprilie-22 mai 2014 
 
110 lei pentru biletele achizitionate in ziua concertului, 23 mai 2014. Acestea se achizitioneaza DOAR in ziua concertului, la intrarea in locatia evenimentului.

Sursa: Promusic Prod.
 


MAI MULTE DESPRE Arch Enemy, Krepuskul
Posted by Dragos P., at 16:58 |  March 14, 2014  | 0 Comentarii  | 2541 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: Krepuskul va deschide concertul Arch Enemy de la Bucuresti

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri