stiri rock

LEAVER prezintă un EP în colaborare cu un nomad al muzicii blues, pe nume Tim Holehouse

LEAVER prezintă un EP în colaborare cu un nomad al muzicii blues, pe nume Tim Holehouse
Angel Simitchiev de la Mytrip şi cu Daniel Donchov, cei care formează duoul bulgar axat pe stilul drone, Leaver, au înregistrat ceva muzică anul trecut, în turneul lor alături de nomadul din lumea bluesului, Tim Holehouse. Acest moment s-a petrecut în Londra, iar muzica respectivă se află acum pe casetă şi prezintă o manifestare crudă care a avut nevoie de aproximativ trei ore pentru a fi gata. Este un material compus din două cântece puse sub numele „Before the Fire” şi este lansat la Amek Collective din Bulgaria. 
 
 
Before the Fire” reprezintă un capitol acustic bazat pe rigorile folkului şi ale bluesului, cu o atmosferă derutantă care scoate la înaintare o anumită melancolie având în vedere prezenţa reverb-ului şi tonurile care transmit o goliciune specifică. Vocea lui Tim Holehouse e cumva minimalistă ca tehnică, dar expresivitatea apare ca o materie foarte solidă ce nu urmăreşte vreo regulă, întocmai ca autorul ei.
 

Holehouse a fost recent în Sofia ca să prezintă muzică creată alături de Leaver, iar mai jos găsiţi un fragment de la concertul lor.
 


MAI MULTE DESPRE Mytrip
Posted by Gina S., at 14:56 |  September 12, 2017  | 0 Comentarii  | 3625 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: LEAVER prezintă un EP în colaborare cu un nomad al muzicii blues, pe nume Tim Holehouse

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri