stiri rock

NOVEMBER TO DISMEMBER METAL FEST 2015 editie de criza

NOVEMBER TO DISMEMBER METAL FEST 2015 editie de criza
Editia din acest an a festivalului November to Dismember Metal Fest 2015 se va desfasura in data de 27 noiembrie 2015 in conditii de austeritate.

Evenimentul va avea loc in format restrans in clubul Quantic Pub 2 din Bucuresti, Soseaua Grozavesti, nr 3 - 5. November to Dismember Metal Fest 2015 era programat initial pentru a se desfasura in Ty Event Hall situata in incinta magazinului Unirea. Organizatorii festivalului au mentionat urmatoarele:

"In urma tragediei de la clubul Colectiv si a masurilor legale luate de autoritatile romane, locatiile dedicate evenimentelor, inclusiv Ty Event Hall, se afla in imposibilitatea de a-si desfasura activitatea pana la obtinerea documentatiei si a tuturor avizelor necesare, conform noilor reglementari legale. Ty Event Hall este una dintre cele mai noi locatii de concert din Bucuresti, situata in incinta magazinului Unirea, este dotata cu tot ceea ce este necesar in caz de incendiu, are patru cai de evacuare, stingatoare, detectoare de fum si instalatii automate de stingere tip sprinkler, astfel ca anularea festivalului November to Dismember nu are legatura cu siguranta spectatorilor, ci cu modificarea legislatiei in vigoare si cu aspectele birocratice care fac ca in acest moment marea majoritatea a locatiilor cu suprafata de peste 200 de metri patrati, descrise in lege ca spatii aglomerate, sa nu poata functiona pana la obtinerea tuturor avizelor necesare."

Mihai "Coro" Caraveteanu de la Axa Valaha Productions a adaugat:

Am pierdut multi prieteni si colaboratori in incendiul de la Colectiv, oameni care au fost intotdeauna alaturi de noi atunci cand am organizat November to Dismember Metal Fest sau orice alt eveniment de-a lungul anilor. In semn de respect si pentru ca sunt sigur ca si ei si-ar fi dorit asta, November to Dismember Metal Fest trebuia sa se intample, ca sa putem reveni macar partial la o anume stare de normalitate, sa ne putem demonstra ca nu e totul pierdut si ca putem merge inainte. Din pacate, in acest moment, atat organizatorii de concerte, cat si publicul se afla in imposibilitatea de a se putea bucura de muzica live, industria de evenimente live se prabuseste, foarte multe locatii s-au inchis sau se vor inchide in perioada urmatoare si ne intoarcem incet in evul mediu din acest punct de vedere. Noi, cei de la Axa Valaha Productions si Ribcage Booking, nu vom renunta la aceasta pasiune pe care am transformat-o intr-o meserie frumoasa, de care suntem mandri, dupa cinsprezece ani de activitate.

Trupele care vor urca pe scena festivalului sunt urmatoarele:
 
PHLEBOTOMIZED (Holland - death / doom cult band)
BODYFARM (Holland - the new Dutch revelation of old school death metal, also incl. Martin van Drunen as special guest)
KILLFACE (Ireland - brutal death metal)
MA'ANISH (Israel - technical death metal)
NATEM (Germany - funeral doom metal)
PHIDION (Sweden - thrash metal)
SADO SATHANAS (Germany - black metal)
UNFAIR FATE (Sweden - heavy / thrash metal)

Capacitatea maxima admisa este de 150 de spectatori. Costul unui bilet este de 50 RON, acestea putand fi achizitionate direct de la intrarea in club.

Intr-un comunicat emis de catre Axa Valaha Productions, organizatorii evenimentului au oferit detalii cu privire la abonamentele achizitionate prin intermediul partenerilor lor de la Iabilet.ro:

"Cei care si-au achizitionat abonamente pentru November to Dismember Metal Fest isi pot recupera contravaloarea lor prin intermediul partenerilor nostri de la Iabilet.ro. Cumparatorii vor fi contactati de reprezentantii Iabilet.ro pentru a stabili modalitatile de returnare. Cei care doresc sa isi pastreze abonamentele pentru editia din 2016 a November to Dismember Metal, o pot face, indiferent de pretul biletelor la editia festivalului de anul viitor."

Pagina oficiala de Facebook a evenimentului este: https://www.facebook.com/events/173965342954071/


MAI MULTE DESPRE Sado Sathanas
Posted by H., at 14:27 |  November 23, 2015  | 0 Comentarii  | 1474 Vizualizari « INAPOI

Comenteaza la: NOVEMBER TO DISMEMBER METAL FEST 2015 editie de criza

COMENTARIUL TAU

Alte articole din Stiri